Sport

Ioan Sabău, îngrijorat după revenirea la U Cluj: „Situație grea, sunt opt ani de când nu mai antrenez”. De ce a acceptat oferta, deși inițial refuzase: “Am primit un telefon”

Ioan Ovidiu Sabău este îngrijorat după revenirea sa pe banca tehnică a Universității Cluj, explicând și cum a acceptat oferta „șepcilor roșii”.
03.01.2023 | 20:45
Ioan Sabau ingrijorat dupa revenirea la U Cluj Situatie grea sunt opt ani de cand nu mai antrenez De ce a acceptat oferta desi initial refuzase Am primit un telefon
Ioan Sabău, îngrijorat după revenirea la U Cluj. Sursă foto: monitorulcluj.ro
ADVERTISEMENT

Tehnicianul este pregătit însă pentru o nouă provocare și are încredere în ceea ce poate realiza la Universitatea Cluj, echipa sa de suflet.

Ioan Sabău, îngrijorat după revenirea la U Cluj

Ioan Ovidiu Sabău este îngrijorat după revenirea la Universitatea Cluj, povestind și cum a acceptat oferta „șepcilor roșii”, deși inițial o refuzase:

ADVERTISEMENT

„După ce am refuzat vineri, sâmbătă am mai primit un telefon și m-am gândit mai mult. Un suporter al Universității de 45-50 de ani mi-a spus că niciodată nu a fost dorit atât de mult un antrenor la echipă.

Am cerut două zile să mă gândesc, ținând cont de reacție și pentru că am primit multe mesaje, am dat curs ofertei”.

ADVERTISEMENT

„E o situație grea, sunt opt ani de când nu antrenez, nu se uită atât de ușor, dar am fost conectat mereu la fotbalul din România.

Mâine plecăm în Antalya. Am venit mereu în momente grele la U Cluj”, a mai spus Ioan Ovidiu Sabău, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

De ce l-a păstrat pe Romario Pires în lot

Ioan Sabău a vorbit și despre situația lui Romario Pires, fotbalist de care Eugen Neagoe, fostul antrenor al echipei, se debarasase, dar care a revenit la echipă, la decizia noului tehnician:

„Eu am spus că Romario Pires are calități, dar mi-am pus întrebări de ce nu l-a mai vrut Eugen. Am cerut mai multe informații și toți mi-au garantat că e un jucător pe care ne putem baza și că nu o să am probleme cu disciplina.

ADVERTISEMENT

Eu știu că există stabilitate financiară, se poate mult mai bine, mai ales că sunt oameni importanți în Cluj care pot ajuta mult mai mult echipa și cred că o vor face în viitor”.

„Va fi schimbat, dar nu acum gazonul, o să fie schimbat prin martie, undeva acolo”, a mai spus Ioan Ovidiu Sabău.

ADVERTISEMENT