Sport

Ioan Sdrobiș, dezlănțuit la adresa FRF și a lui Gigi Becali: „Nu știu de unde a venit Burleanu cu regulile astea” / „Face păcate cu Biblia în mână”

Ioan Sdrobiș s-a dezlănțuit la adresa Federației Române de Fotbal și a lui Gigi Becali, spunând că regula U21 nu este benefică.
26.06.2023 | 21:05
Ioan Sdrobis dezlantuit la adresa FRF si a lui Gigi Becali Nu stiu de unde a venit Burleanu cu regulile astea  Face pacate cu Biblia in mana
Ioan Sdrobiș, dezlănțuit la adresa FRF și a lui Gigi Becali. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor este de părere că Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF-ului, trebuie îndepărtat cât mai repede din funcție și să se facă un plan pentru 10 ani la naționala României, pentru a obține rezultatele dorite.

Ioan Sdrobiș, dezlănțuit la adresa FRF și a lui Gigi Becali

Ioan Sdrobiș s-a dezlănțuit la adresa FRF-ului și a lui Gigi Becali, fiind de părere că Mihai Stoichiță trebuie îndepărtat din funcția de director tehnic al FRF-ului, explicând și cum ar trebui să arate un plan de reorganizare al naționalei:

ADVERTISEMENT

„M-am întâlnit cu Răzvan Burleanu și cât l-am înjurat eu de-a lungul timpului și la televizor și în presă. M-a salutat și mi-a spus că nu este supărat pe mine.

Deci puțin bun simț are și Răzvan Burleanu. Așadar, Mihai Stoichiță să fie îndepărtat cât mai departe de Federație. În fotbal, rezultatele te țin în viață”.

ADVERTISEMENT

„Cu o floare nu se face primăvară. Am venicu cu 2-2 ăsta din Elveția, cu Doamne ajută și ne agățăm de rezultatul ăsta. Noi de ani de zile nu mai jucăm ceva”, a mai spus Ioan Sdrobiș, la TV DigiSport.

„Săracul Gigi, care face numai păcate cu mâna pe Biblie!”

„Noi n-am fost în stare să batem Islanda, care avea o generație nou-nouță. Cei de la under dinainte unde joacă? La ce nivel sunt? În Serie B, în campionate și locuri modeste.

ADVERTISEMENT

Cu ce greutate să vină ei? N-au cum să vină cum venea Dan Petrescu sau alții ca el. Să se facă un program de zece ani, cum au făcut marile naționale ale lumii”, a continuat Ioan Sdrobiș.

„Mircea Rădulescu a făcut marea greșeală când le-a dat voie să vină antrenorilor tineri: Dică, Teja, etc. Toți antrenorii tineri au venit fără ucenicie, le este zdrobită personalitatea și conducătorilor le este mult mai ușor să facă ce doresc ei.

ADVERTISEMENT

Ce să mai vorbesc despre săracul Gigi, care face numai păcate cu Biblia în mână. Nu știu de la cine a venit Burleanu cu regulile astea U21. Cine are valoare să joace!”, a mai spus fostul antrenor.

ADVERTISEMENT