Sport

Gigi Becali a anunţat singura contracandidată la titlu pentru FCSB: “Doar cu ei ne batem. Atât. Nu cred că Gică Hagi poate la infinit!”. Exclusiv

Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK despre lupta la titlu şi consideră că FCSB are un singur adversar în sezonul viitor: Universitatea Craiova! Latifundiarul nu vede un nou duel cu Hagi.
26.06.2023 | 13:26
Gigi Becali a anuntat singura contracandidata la titlu pentru FCSB Doar cu ei ne batem Atat Nu cred ca Gica Hagi poate la infinit Exclusiv
Gigi Becali, la o conferinţă de la palat. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a încheiat din nou pe locul doi în SuperLiga. Echipa lui Gigi Becali a fost din nou aproape de titlu, dar a pierdut de la 2-0 cu 2-3 meciul decisiv pentru campionat cu Farul Constanţa şi seceta continuă.

Gigi Becali a anunţat singura contracandidată la titlu pentru FCSB: “Doar cu ei ne batem!”

Gigi Becali îşi face planuri pentru sezonul viitor şi consideră că Universitatea Craiova este singura contracandidată a celor de la FCSB în lupta pentru campionat. Latifundiarul nu crede că Hagi mai poate face o minune:

ADVERTISEMENT

“De ce spun eu că mă bat cu Craiova? Pentru că la Craiova există un Ivan. Eu aş da două milioane pe el. Există un Baiaram, pe care aş da două milioane. Există un Markovic pe care aş da un milion. Are trei jucători de minimum şase-şapte milioane.

Nu îl bag pe Mitriţă, că nu l-am băgat în comparaţie nici pe Băluţă. Eu cred că ne batem doar cu Universitatea Craiova. Atât. Nu cred că Gică Hagi poate la infinit, în fiecare an să câştige titlul. Ar fi o minune”, a spus Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul nu crede că CFR Cluj şi Rapid vor conta în lupta la titlu în stagiunea viitoare şi susţine că niciuna dintre formaţiile din SuperLiga nu are un lot a cărui valoare să se apropie de FCSB.

Contract uriaş pregătit lui Vlad Chiricheş

După ce i-a transferat pe Alex Băluţă, Siyabonga Ngezana şi s-a înţeles cu Damjan Djokovic, Gigi Becali mai vrea să aducă la echipă un fundaş central şi un atacant. Negocierile cu Garita au fost sistate, iar latifundiarul aşteaptă un răspuns de la Vlad Chiricheş.

ADVERTISEMENT

Chiricheş ar putea reveni la FCSB după 10 ani. Gigi Becali i-a făcut o ofertă extrem de tentantă fundaşului central, care poate să încaseze până la 500.000 de euro pe an, dacă va accesa şi bonusurile de performanţă din contract, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

“Salariul pe un an al lui Chiricheş costă cât transferul definitiv al lui Burcă. El trebuie să dea un răspuns. A spus că aşteaptă să vadă ce are, eu i-am făcut o ofertă, dar o să vedem”, a spus Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Noul sezon din SuperLiga începe vineri, 15 iulie. Marţi, pe 27 iunie, se va stabili ţintarul pentru viitorul sezon. În debutul stagiunii, FCSB va trebui să se mute de pe Arena Naţională, care va fi închiriată pentru câteva concerte.

  • 34.280.000 de euro este valoarea lotului celor de la FCSB
  • 5.300.000 de euro valorează Darius Olaru, cel mai scump jucător din SuperLiga

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags: