Life

Ioana Blaj, despre rolul din serialul LIA. Cum a ajuns actrița la castingul pentru producția de la Antena 1

Ioana Blaj, detalii despre personajul din producția LIA. Cum a decurs castingul pentru frumoasa vedetă în vârstă de 35 de ani.
12.12.2022 | 14:53
Ioana Blaj despre rolul din serialul LIA Cum a ajuns actrita la castingul pentru productia de la Antena 1
Oana Blaj, detalii despre personajul din producția LIA. Cum a decurs castingul pentru vedetă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Soția lui Ducu Ion a vorbit deschis despre rolul din cel mai nou serial regizat de Ruxandra Ion. Cum a ajuns actrița la castingul pentru producția de la Antena 1, unde joacă alături de foarte multe vedete autohtone.

Ioana Blaj, detalii despre personajul din producția LIA. Cum a decurs castingul pentru vedetă

Ioana Blaj o interpretează pe Alice, soţia lui Petru Vornicu, o femeie rănită în dragoste. Vedeta va apărea pe micile ecrane la începutul anului următor, din 12 ianuarie, dezvăluind că nu era pe lista castingului de la serialul LIA.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță lucrează cu foarte mare drag la rolul său, precizând că absolut nimeni nu o vedea în rolul care în cele din urmă i-a fost predestinat. Blondina a făcut o probă extraordinară și așa a ajuns la filmări.

„M-am dus la casting. Un casting care nu era programat și nu eram programată să fiu în acest film sub nicio formă. M-au chemat cumva din lipsă de personaje, habar nu am, și m-am dus.

ADVERTISEMENT

Am văzut textul si chiar daca aveam o pagină jumătate de monolog am zis: Wow, e foarte fain! Și m-a făcut curioasă să văd ce se întâmplă cu ea mai departe”, a dezvăluit Ioana Blaj pentru unica.ro.

Ioana Blaj, încântată de echipa serialului LIA

Ioana Blaj este extrem de încântată de echipa serialului LIA, chiar dacă a fost ultima persoană care a aflat că a primit rolul pentru producția de la Antena 1. Vedeta nu a știut care a fost cealaltă opțiune a producătorilor.

ADVERTISEMENT

Actrița are alături foarte mulți actori tineri, printre care se numără Kira Hagi și Vlad Gherman. În plus, lucrează cu mama partenerului de viață, Ruxandra Ion. Cele două au o relație foarte frumoasă, însă pe platouri sunt doar colege.

„Suntem o echipă fresh și tânără, lucru benefic pentru noi, pentru producție și ce va ieși pe post. Colegii mei tineri sunt foarte faini, au venit cu un vibe proaspăt. Mă înțeleg bine cu ei, mai ales cu Ștefan care nu este la bază actor și face o treabă bună.

ADVERTISEMENT

La fel și Ana, chiar dacă este proaspăt ieșită de pe băncile școlii are potențial foarte mare. Îmi e foarte drag de ei, de toți”, a mai spus Ioana Blaj, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT