Life

Ioana Filimon, nevoită să aleagă între iubit și Bravo, ai stil? Misterul plecării sale din emisiune

Apare o nouă ipoteză despre motivul real pentru care Ioana Filimon a fost descalificată de la Bravo, ai stil. Are iubitul ei de-a face cu decizia fotomodelului de a nu se prezenta la filmări?
16.11.2021 | 11:25
Ioana Filimon nevoita sa aleaga intre iubit si Bravo ai stil Misterul plecarii sale din emisiune
Ioana Filimon a apărut într-o gală Bravo, ai stil cu iubitul ei, Wasim. Foto: Instagram/ Kanal D
ADVERTISEMENT

Ioana Filimon a fost descalificată pe nepusă masă de la Bravo, ai stil, iar motivele din spatele plecării sale nu sunt încă suficient de clare pentru fanii emisiunii.

Cârcotașii spun că la baza deciziei de a nu se mai prezenta la filmări ar fi problemele din paradis pe care aceasta le-ar avea. Ioana a spus la Teo Show în ediția din 15 noiembrie că nu poate să dezvăluie ce s-a întâmplat în viața ei, căci este o chestiune mult prea personală.

ADVERTISEMENT

De altfel, pe pagina de Instagram a Ioanei nu se mai regăsesc fotografiile cu partenerul ei israelian, Wasim, care are deschis un local în Timișoara, oraș în care locuiește și bruneta.

Ioana Filimon a plecat de la Bravo, ai stil să-și salveze relația?

Iubitul Ioanei Filimon a apărut de câteva ori la televizor, la un moment dat chiar în platoul concursului de modă. Wasim a spus mereu că o susține pe partenera lui în tot ce face, însă odată ce show-ul a devenit din ce în ce mai tensionat, Ioana a vorbit mai rar despre iubitul ei. Mai mult, nu l-a pomenit nici în scurtul interviu acordat prin Skype la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Fanii Bravo, ai stil cred că s-a întâmplat ceva în relația ei și că din această cauză Ioana a fost nevoită să plece înapoi la Timișoara.

„A renunțat că altfel o lăsa iubitul. Ca să nu piardă relația cu el, a plecat de la BAS”, a scris cineva pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Ioana și iubitul israelian sunt împreună de un an și două luni, iar intențiile lor sunt unele destul de serioase. Partenerul timișorencei nu era foarte obișnuit cu prezența sa în lumina reflectoarelor, fapt pentru care ar fi de înțeles ca acesta să își dorească să petreacă mai mult timp cu iubita lui și să se ocupe de afacerile pe care le au împreună.

„M-a supărat un pic iubitul meu și nu mai știa ce să facă să mă împace”

Despre iubitul ei, Ioana a vorbit în luna octombrie, într-un interviu pentru revista Viva!. „Recent, m-a supărat un pic iubitul meu și nu mai știa ce să facă să mă împace, pentru că sunt încăpățânată. Eram acasă și a chemat un interpret de la mine din zonă, a pus în mașină boxe și stația… Mi-a cântat melodiile care îmi plac în fața casei, până am ieșit.

ADVERTISEMENT

Mi-a adus și flori, și cadouri. A fost o surpriză frumoasă, am fost foarte emoționată. Și eu, de curând, am făcut un gest care l-a impresionat. Iubitul meu era plecat din țară și m-am dus cu prietena mea să îl aștept la graniță, la venirea acasă.

M-am îmbrăcat în fustă scurtă. Afară ploua. Eram pe tocuri și așteptam să văd dacă mă ia la ocazie. Îl sunam să văd pe unde este. Când mi-a spus că a trecut punctul de frontieră, m-am pus în mijlocul drumului”, a declarat Filimon recent.

ADVERTISEMENT