Life

Ioana Ginghină, oripilată de cazul Eva Măruță! A pățit-o și fiica ei! Decizie radicală luată de artistă

Ioana Ginghină este oripilată de răutățile adresate fetei lui Cătălin Măruță, Eva! Ce reacție a avut actrița, care are și ea o fată?
24.01.2024 | 13:40
Ioana Ginghina oripilata de cazul Eva Maruta A patito si fiica ei Decizie radicala luata de artista
Ioana Ginghină a comentat cazul Eva Măruță. Foto: Instagram/ Facebook/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină e de-a dreptul dezgustată de valul de hate la adresa Evei, fata lui Cătălin Măruță, după ce și-a făcut debutul în cinematografie. Actrița a spus ce părere are despre acest subiect, în exclusivitate pentru FANATIK, dezvăluind, totodată, și câteva lucruri neștiute din relația pe care o are cu fiica ei, Ruxandra.

Ioana Ginghină, extrem de întristată din cauza hate-ului din mediul online. Ce spune de cazul Eva Măruță

La fel ca Eva Măruță, și fiica actriței a fost expusă răutăților din mediul online. Ruxi a ales, în cele din urmă, să nu mai petreacă timp pe rețelele de socializare, sătulă de comentariile grosolane și de invidia pe care oamenii și-o exprimă în cele mai nefericite moduri.

ADVERTISEMENT

Întrebată cum vede cazul Eva Măruță și dacă e de părere că a fi copil de persoană publică poate fi un real handicap în atingerea succesului, Ioana Ginghină a fost dezarmant de sinceră. Și fiica ei s-a lovit de hate-ul din mediul online.

Fiica actriței a ales să nu se mai afișeze în social media din cauza comentariilor malițioase: „E o lume extrem de rea”

„Nu mi-a venit să cred când am văzut valul de hate pe care l-a iscat acest copil nevinovat (n. red.: referire la Eva Măruță). Am o singură întrebare. Cine sunt cei care judecă? Este incredibil ce impresie au oamenii cu telefonul în mână. Chiar cred că sunt Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Mă uitam pe comentarii, nu era niciun „părerea mea” sau „așa cred eu”. Ruxandra a ales să nu mai fie expusă pe rețelele mele de socializare exact din același motiv. E o lume extrem de rea, invidioasă și tristă, până la urmă. Un om fericit nu critică un copil”, a declarat ofuscată Ioana Ginghină, pentru FANATIK.

Viața de mamă nu e deloc ușoară: „Nu mai merge așa simplu”

Vedeta a lămurit și o declarație făcută nu de mult timp, cum că liceul fiicei sale (16 ani) a terminat-o psihic, dar și financiar. Ioana Ginghină a recunoscut că nu e tocmai floare la ureche să ai un copil adolescent. „Eu am spus cu umor prin ce trece o mamă de adolescent. E foarte complicată perioada pentru că nu ai soluții la problemele care apar.

ADVERTISEMENT

Ești doar spectator, un spectator cu multă iubire și răbdare, dar nu ai cum să intervii. E greu. Când copiii sunt mici, te poți implica în viața lor și orice problemă apare este rezolvabilă. În adolescență, nu mai merge așa simplu”, ne-a spus Ioana Ginghină.

Ioana nu îi dă totul de-a gata fetei sale: „Ruxandra abia anul ăsta a primit primul laptop din viața ei”

Făcând o paralelă cu resursele financiare de care ea dispunea în liceu, Ioana Ginghină ne-a zis că nu se pot compara deloc vremurile. Actrița ne-a mai spus că nu este genul de părinte care îi oferă totul copilului.

ADVERTISEMENT

„Un elev de liceu are nevoie acum de un laptop, de exemplu, care pe vremea mea nu exista. Nevoile sunt altele în ziua de azi. Nici eu nu am avut lipsuri, pentru că toți prietenii mei erau la fel. Nu erau diferențele acestea mari între noi, însă nu sunt genul de părinte care îi oferă copilului tot pe tavă.

De exemplu, Ruxandra abia anul ăsta a primit primul laptop din viața ei. Trebuie să merite ceea ce primește extra strictului necesar. Suntem o familie care trage la aceeași căruță și trebuie ca fiecare să își îndeplinească sarcinile. Sunt multe de povestit pe tema asta”, a adăugat Ioana Ginghină, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT