Life

Ioana Ginghină, rețetă inedită de brioșe de post. Sunt perfecte pentru o siluetă de vis

Ioana Ginghină, preparat special de brioșe pentru Postul Paștelui. Sunt ideale pentru un aspect plăcut când vine forma de corp.
07.03.2023 | 16:40
Ioana Ginghina reteta inedita de briose de post Sunt perfecte pentru o silueta de vis
Ioana Ginghină, preparat special de brioșe pentru Postul Paștelui. Sunt ideale pentru un aspect plăcut. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Alexandru Papadopol le-a dezvăluit internauților o rețetă inedită de brioșe de post. Sunt perfecte pentru o siluetă de vis și nu au deloc în compoziție lapte și zahăr. E un desert care se realizează extrem de ușor.

Ioana Ginghină, preparat special de brioșe pentru Postul Paștelui. Sunt ideale pentru un aspect plăcut

Ioana Ginghină pregătește de fiecare dată în post un desert special, mai ales că se numără printre persoanele credincioase care ține cont de acest aspect. Vedeta a postat recent o rețetă de brioșe fără lapte și zahăr.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă le recomandă celor care o urmăresc pe rețelele de socializare, subliniind că sunt ideale pentru siluetă. În felul actrița se menține în formă maximă și are o greutate constantă, fără să ia în greutate prea mult.

Pentru brioșele de post a folosit 150 grame de migdale hidratate, 100 grame de curmale moi, unt de arahide, o lingură de ulei de cocos și ciocolată fără lapte și zahăr. În plus, este nevoie de o formă specială pentru acest desert.

ADVERTISEMENT

Totodată, pașii sunt extrem de simplii și de rapizi, după cum a explicat Ioana Ginghină în mediul virtual. Vedeta recunoaște că este atentă la felul în care arată și nu include în preparatele culinare ”bazaconii” sau ingrediente nocive.

Cum se fac brioșele recomandate de Ioana Ginghină

Primul pas legat de brioșele recomandate de Ioana Ginghină este topirea ciocolatei. Procedeul are loc împreună cu o lingură de ulei de cocos. În acest timp vedeta a avut grijă să hidrateze migdalele timp de 10 minute.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță a folosit apă fierbinte. Ulterior, migdalele sunt puse într-un blender alături de curmale și se mixează până se formează o pastă. Compoziția obținută se pune în forma de silicon special concepută pentru brioșe.

Vedeta a mai explicat că următorul pas este adăugarea untului de arahide. Se folosește o lingură cu ajutorul căreia se pune untul deasupra și apoi se toarnă ciocolata topită. Tava se lasă la congelator timp de 30 de minute.

ADVERTISEMENT

„Par delicioase”, „Ce bine arată”, „Să ai poftă”, „De unde cumperi ciocolata fără lapte și zahăr” sau „Cum faci ca ciocolata să fie moale, topită mult timp la mine se întărește imediat”, sunt câteva dintre mesajele primite de Ioana Ginghină pe Instagram.

ADVERTISEMENT