Life

Ioana Năstase, gest uluitor după ce a fost bătută de Ilie Năstase. Ce a făcut pentru fostul tenismen

20.01.2021 | 09:02
Ioana Nastase gest uluitor dupa ce a fost batuta de Ilie Nastase Ce a facut pentru fostul tenismen
ADVERTISEMENT

Ioana Năstase a făcut un gest uimitor după ce a fost pălmuită de fostul jucător de tenis Ilie Năstase. Frumoasa brunetă a mers în casa omului de afaceri și chiar au luat de mai multe ori masa împreună la restaurant. 

Vedeta a mărturisit care a fost motivul pentru care s-a fotografiat cu trofeele partenerului ei de viață în spate, la scurt timp după ce a sunat la 112 în seara zilei de 8 ianuarie. Femeia de afaceri a precizat că s-a întâmplat acest lucru pentru că a fost nevoită să-și ia hainele din casa bărbatului.

ADVERTISEMENT

Cea de-a cincea soție a lui Ilie Năstase a subliniat faptul că nu se pune problema împăcării în momentul de față. Ioana Năstase are nevoie de o perioadă de gândire pentru a știi ce vrea să facă în continuare legat de mariajul său, fiind o femeie calculată.

Ioana și Ilie Năstase, mai aproape de împăcare. Ce spune bruneta despre relație

Mai mult decât atât, Ioana Năstase a mai precizat că nu locuiește în aceeași casă cu Ilie, ci la Constanța, acolo unde are treabă. Bruneta are foarte multe planuri în prezent, fiind concentrată pe renovarea locuinței femeii care a adus-o pe lume.

ADVERTISEMENT

„Am fost doar să-mi iau niște haine de la el de acasă! De aceea a apărut poza cu mine și cu trofeele lui în spate. Deocamdată eu m-am întors la Constanța. Renovez casa mamei, am treabă. La împăcare mă mai gândesc

Faptul că ieșim la masă și vorbim, asta nu înseamnă că ne-am împăcat. Sunt o femeie foarte calculată, îmi trebuie timp să mă hotărăsc. Vreau să iau o decizie corectă și în favoarea tuturor”, a declarat Ioana Năstase pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Bruneta nu este singura dintre soțiile lui Ilie Năstase care a trecut prin episoade de violență domestică, Brigitte Pastramă fiind la rândul său agresată fizic și verbal de celebrul jucător de tenis.

Întrebată cum a văzut lucrurile fiul său de 24 de ani, Ioana Simion a mărturisit că Theodor s-a arătat surprins de episodul neplăcut. Băiatul brunetei nu poate ignora problema dintre cei doi soți, însă rămâne ca cei doi să-și rezolve singuri neînțelegerile.

ADVERTISEMENT

„Nu vă pot dezvălui totul, dar, normal, Theodor, s-a arătat extrem de surprins de cele întâmplate. Mi-a cerut să chibzuiesc bine la ceea ce voi face, adăugând că nu dorește să pună o presiune suplimentară pe umerii mei. 

Ca mamă, îmi doresc ca eu și fiul meu să ne putem pune capul liniștiți pe pernă si adormi în pace, în casa noastră. Pe de altă parte, să ignor povestea dintre mine și Ilie, e din nou foarte greu”, a mai spus Ioana Simion despre episodul violent.

ADVERTISEMENT