Life

Ioana Popescu e în doliu. Mama vedetei a murit. Boala care a măcinat-o în ultimii ani

Ioana Popescu e în doliu. Mama vedetei s-a stins din viață după ce s-a luptat aproape trei ani cu o boală nemiloasă. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp.
13.06.2023 | 13:48
Ioana Popescu e in doliu Mama vedetei a murit Boala care a macinato in ultimii ani
Ioana Popescu e în doliu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Popescu este în doliu după ce mama ei s-a tins din viață în urmă cu puțin timp. Femeia se lupta cu o boală destul de gravă de ani întregi, iar în ultima parte din viață a fost internată într-un centru special, unde era supravegheată de medici.

Ioana Popescu, în doliu

Mama Ioanei Popescu avea 70 de ani și ani și a murit chiar marți, 13 iunie. Medicii au făcut tot posibilul pentru a o salva, însă din păcate, corpul femeii a cedat. Trebuie menționat faptul că în ultimele luni de zile, vedeta a trecut plin clipe grele.

ADVERTISEMENT

La începutul anului, Ioana Popescu povestea că mama ei a fost diagnosticată cu Alzheimer. Vedeta a fost nevoită ulterior să o interneze într-un centru special, având în vedere că boala era într-un stadiu destul de avansat.

Totuși, boala a măcinat-o pe femeie aproape trei ani de zile. Ioana Popescu susține că mama sa nu mai știa să folosească anumite obiecte din casă. Mai apoi, aceasta a început să uite ce are de făcut, iar de aici lucrurile s-au complicat.

ADVERTISEMENT

Tot atunci, vedeta povestea că mama ei era o persoană destul de ”dură și dificilă”. Aceasta se gândea că totul e de la vârsta înaintată, însă nu avea să știe ce diagnostic va primi în final.

Mama vedetei suferea de Alzheimer

”Ea are acum demență de Alzheimer în stadiu foarte grav. A fost diagnosticată de foarte mulți medici, până și la INML a ajuns și a primit același diagnostic. Pe scurt, ea avea niște probleme prin 2020.

ADVERTISEMENT

Am sesizat că avea niște probleme de genul că nu mai știa să folosească telefonul, nu mai știa să folosească telecomanda, uita unde punea lucrurile. Ea oricum a fost o persoană dură și dificilă și am zis că așa o fi la vârsta asta, la 70 de ani”, a declarat Ioana Popescu, la Antena Stars.

Ulterior, Ioana Popescu ad devenit tutorele mamei sale. A fost nevoie de un proces de șapte luni pentru a face acest lucru. Vedeta nu mai putea să locuiască cu cea care i-a dat viață, însă s-a mutat aproape de ea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în ultima perioadă aceasta a apelat la specialiști care să aibă grijă de ea. Mama vedetei ajunsese la un moment dat să facă niște gesturi necugetate, precum aruncarea unor obiecte în vecini. Drept urmare, era nevoie de o supraveghere profesionistă.

ADVERTISEMENT
Tags: