Life

Ioana Simion a dezvăluit de ce nu stă prea mult la plajă. Unde vrea să plece în vacanță soția lui Ilie Năstase

Ioana Simion a explicat de ce nu-i place să stea prea mult la plajă. Unde ar vrea să plece în vacanță soția lui Ilie Năstase.
04.08.2023 | 15:29
Ioana Simion a dezvaluit de ce nu sta prea mult la plaja Unde vrea sa plece in vacanta sotia lui Ilie Nastase
Ioana Simion a spus de ce nu stă prea mult la soare. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Simion a dezvăluit motivul pentru care nu îi place să stea prea mult la plajă. Soția lui Ilie Năstase ar vrea să plece într-o vacanță exotică vara aceasta.

De ce nu stă Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, prea mult la plajă

Soția fostului jucător de tenis are grijă de ea și face tot posibilul să aibă un stil de viață sănătos, așa că nu se expune foarte mult la soare vara, chiar dacă îi place să fie bronzată.

ADVERTISEMENT

Până acum, Ioana Simion (46 de ani) s-a bronzat suficient, însă nu îi place să stea prea mult la soare. Bruneta nu vrea să aibă probleme cu pielea, așa că a petrecut foarte puține ore la plajă.

“M-am bronzat vara acesta, chiar sunt bronzată destul! Plus că eu nu stau foarte mult la soare, nu stau mult la plajă pentru că nu vreau să îmi agresez pielea.

ADVERTISEMENT

Vara asta am stat câteva zile la plajă câte 2/3 ore pe zi și cam atât. Nu mai mult pentru că îmi este suficient atât”, a declarat soția lui Ilie Năstase pentru Click.ro.

Unde vrea să ajungă Ioana Simion în această vară

În urmă cu aproape două săptămâni, Ioana Simion a fost în Turcia pentru a serba ziua de naștere a lui Ilie Năstase. Cei doi s-au întâlnit acolo cu o familie apropiată.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu a fost, însă, singura vacanță a soției fostului tenismen. Ioana Simion ar vrea să meargă în concediu în Africa vara aceasta, dar încă nu știe pe cine va lua cu ea.

“Vara asta mai plănuiesc o vacanță în Africa, nu știu dacă împreună cu Ilie sau nu dar am cu cine mă duce…cu băiatul meu, cu nora mea”, a mai declarat bruneta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Ioana Simion a vorbit și despre cum este Ilie Năstase, dar și despre planurile pe care le au cei doi pentru viitorul apropiat. “În rest, Ilie este și el bine. Momentan nu am cumpărat casa din Otopeni dar urmează să o achiziționăm în perioada următoare”, a adăugat ea.

În urmă cu câteva săptămâni, au apărut speculații privind o nouă despărțire dintre Ioana Simion și Ilie Năstase. La momentul respectiv, se pare că fostul sportiv ar fi plecat de acasă.

ADVERTISEMENT