Life

Ioana Simion și Ilie Năstase nu mai divorțează? Ipostazele intime în care au fost surprinși

Ioana Simion și Ilie Năstase au mai acordat o șansă poveștii lor de dragoste dacă este să ne luăm după ultimele imagini apărute în mediul online. Mai divorțează sau nu cei doi, este marea întrebare care stă pe buzele tuturor?
31.05.2021 | 17:40
Ioana Simion si Ilie Nastase nu mai divorteaza Ipostazele intime in care au fost surprinsi
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a decis să meargă pe un alt drum față de omul de afaceri încă de la începutul anului, dar continuă să se afișeze în compania vedetei. Constănțeanca și fostul jucător de tenis nu pot sta prea departe unul de celălalt, chiar dacă au fost depuse actele de divorț.

În iunie, pe data de 24, cei doi soți sunt așteptați în fața judecătorului de la Tribunalul Hârșova, dar continuă să se comporte ca un cuplu. Ultimele imagini i-au surprins într-o ipostază intimă, pe o plajă privată din stațiunea Mamaia.

ADVERTISEMENT

Ioana Simion, o nouă șansă pentru Ilie Năstase? Cum au fost surprinși cei doi soți

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au bucurat de momente frumoase, departe de agitația orașului, asta pentru că au rezervat un colțișor numai al lor. Potrivit spynews.ro, bruneta și afaceristul au pus stăpânire pe plajă, unde au avut parte de o masă romantică.

Fostul mare jucător de tenis și cea de-a cincea soție au amenajat un loc numai al lor, unde o masă elegantă și cu băuturi fine le-a stat la dispoziție.

ADVERTISEMENT

Nu au lipsit buna dispoziție și discuțiile, asta pentru că cei doi au rămas în relații bune după episodul violent din ianuarie, când constănțeanca a sunat la numărul de urgență 112 pentru că a fost agresată.

Cel mai probabil frumoasa brunetă și omul de afaceri au discutat despre o posibilă împăcare, mai ales că Ilie Năstase nu vrea să renunțe așa de ușor la relația pe care o are în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Sportivul speră că actuala parteneră de viață va reveni la gânduri mai bune și va renunța la procesul intentat acum câteva luni. Pe de cealaltă parte, Ioana Simion încearcă să-i fie aproape afaceristului cât de mult poate până când se vor despărți oficial.

Ioana Simion vrea să fie singură. Ce spune despre atitudinea lui Ilie Năstase

Ilie Năstase a încercat să se schimbe de când actuala soție a luat decizia de a divorța. Vedeta nu vrea să o piardă pe cea care-i este alături de mai bine de 3 ani, dar din păcate, între ei există în continuare discuții și gelozii, în special din partea fostul tenismen.

ADVERTISEMENT

Ioana Simion vrea să păstreze o legătură bună cu afaceristul chiar și după ce drumurile li se separă definitiv. Bruneta este empatică cu sportivul alături de care a și petrecut sărbătorile de Paște, la Constanța.

„Între noi s-au mai liniștit apele, el și-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel. Decizia divorțului nu mă face să-mi schimb atitu­­dinea, sunt empatică față de el. 

Nu am înțeles de ce unele femei au ținut așa de tare să-l poarte. Până la urmă e meritul lui Ilie acest nume. Doar dacă mi-l lasă el de bună voie, eu îl păstrez”, a spus la un moment dat soția lui Ilie Năstase pentru click.ro.

ADVERTISEMENT