Life

Ioana Tufaru, dărâmată de durere la mormântul mamei sale. Au trecut 28 de ani de când Anda Călugăreanu le cântă îngerilor

21.08.2020 | 00:22
Ioana Tufaru daramata de durere la mormantul mamei sale Au trecut 28 de ani de cand Anda Calugareanu le canta ingerilor
Ioana Tufaru și-a pierdut mama, pe Anda Călugăreanu, acum 28 de ani. Foto: Adevărul/ Kanal D
ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru a plâns în hohote la mormântul mamei sale, regretata cântăreață Anda Călugăreanu, care s-a stins din viață în urmă cu 28 de ani.

Ioana Tufaru, în lacrimi la mormântul mamei sale

Fiica artistei s-a dus cu flori la cimitir și au năpădit-o lacrimile în primele secunde cum s-a apropiat de piatra funerară a acesteia.

ADVERTISEMENT

An de an, pe 15 august sau în jurul acestei date, Ioana pleacă cu flori și lumânări în locul de veci al mamei sale, cântăreață care a bucurat generații întregi cu muzica sa.

„Pe mama mi-o amintesc, ca cea mai frumoasă, blândă și bună mamă din lume…. Amintire emoționantă… Ohooo, sunt multe, dacă m-aș apuca sa le povestesc nu aș termina până mâine…. Totuși îmi amintesc mereu cu drag de verile petrecute an de an la mare, la spectacolele ei…. Și apoi de trăsnăile pe care eu le făceam și mă certa, dar pe un ton blând….”, a declarat Ioana în timp ce își ștergea lacrimile pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

I-a povestit fiului ei despre bunica Anda Călugăreanu

„Am făcut pachete și am împărțit eu. Am pus și eu după buget…. 1 pateu de ficat, o chiflă, un triunghi de brânză topită, o nectarină și o doză cu suc!”, a povestit Tufaru.

Ioana i-a povestit băiețelului ei, Luca, despre bunica lui decedată, însă nu prea înțelege deocamdată cât de importantă a fost aceasta pentru lumea artistică din România.

ADVERTISEMENT

„Ei, Luca e încă mic, dar știe ca mamaie a fost frumoasă, îi ascultă melodiile pe YouTube și știe că e sus pe o stea și îl veghează și are grijă de el!”, a adăugat bruneta.

Dacă la scurt timp după deces o visa pe mama ei des, acest lucru nu s-a mai întâmplat în ultimii ani, împăcată cumva cu ideea că e într-un loc mai bun, lângă Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

„În ultimii doi ani nu am mai visat-o deloc! Ultima dată îmi spunea că-i este sete și că vrea apă!”, a adăugat Ioana.

 

ADVERTISEMENT