Life

Ioana Tufaru, dată afară din garsoniera oferită de Gigi Becali. De ce a ajuns fiica regretatei Anda Călugăreanu în această situație

Ioana Tufaru, evacuată din locuința primită de la Gigi Becali. Cum s-a întâmplat acest lucru cu fata regretatei Anda Călugăreanu.
13.03.2024 | 09:50
Ioana Tufaru data afara din garsoniera oferita de Gigi Becali De ce a ajuns fiica regretatei Anda Calugareanu in aceasta situatie
Ioana Tufaru, evacuată din locuința primită de la Gigi Becali. Cum s-a întâmplat acest lucru cu fata regretatei Anda Călugăreanu. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru, dată afară din garsoniera oferită de Gigi Becali. De ce a ajuns fiica regretatei Anda Călugăreanu în această situație. Femeia a fost anunțată de această schimbare încă de la finalul anului trecut.

Ioana Tufaru, evacuată din locuința primită de la Gigi Becali. Cum s-a întâmplat acest lucru cu fata regretatei Anda Călugăreanu

Ioana Tufaru a fost evacuată din locuința primită de la Gigi Becali și unde a stat mai bine de 8 ani cu familia sa. Cum s-a întâmplat acest lucru cu fata regretatei Anda Călugăreanu, dar și unde s-a stabilit în prezent.

ADVERTISEMENT

A fost pusă în fața acestui fapt pentru că omul de afaceri are planuri mari cu imobilul. Mai exact, afaceristul dorește să renoveze blocul, însă nu a oferit mai multe detalii despre felul în care vor decurge lucrurile.

„Am plecat de acolo pentru că, bine, nu aș vrea să vorbesc foarte mult despre asta. Am plecat că nu se mai putea să mai stăm acolo, am înțeles că are alte planuri cu blocul acela”, a explicat femeia, în cadrul emisiunii Online Story by Cornelia Ionescu.

ADVERTISEMENT

Fiica regretatei Anda Călugăreanu este recunoscătoare pentru anii în care a stat în garsoniera pusă la dispoziție de Gigi Becali. Ioana Tufaru are numai cuvinte de laudă pentru latifundiarul din Pipera care a ajutat-o enorm.

Ioana Tufaru, nevoită să se mute în chirie

„Nu pot contesta asta. În orice caz, recunoștința noastră rămâne veșnică pentru acest minunat om, ne-a ținut acolo, pe 3 august am fi făcut 9 ani de când stăm acolo și omul cât să te țină.

ADVERTISEMENT

La un moment dat era de așteptat că aici se va ajunge”, a mai spus Ioana Tufaru care a fost nevoită să se mute în chirie, mai arată sursa menționată mai sus. Cu toate acestea este mulțumită de felul în care a decurs totul.

Locuiește în prezent într-un apartament de 2 camere. Pentru chiria acestuia scoate lunar din buzunar suma de 1.200 de lei, precizând că trebuie să facă sacrificii pentru a putea achita banii pentru locuința aceasta.

ADVERTISEMENT

„Chiar dacă el nu a spus (n.r. fiul ei), dar am văzut în ochii lui că se bucură și îi place, mai ales că are parcul lângă bloc, deci se duce singur în parc. Este descurcăreț, merge singur la magazin.

Nici independența asta nu te scapă de pericole, pentru că sunt la tot pasul, mai ales ce am putut să văd în ultima lună în școli, m-a luat capul”, a mai adăugat Ioana Tufaru, în aceeași emisiune.

ADVERTISEMENT