Life

Drama trăită de Ioana Tufaru. Fiica Andei Călugăreanu, momente dureroase: ”Nu aveam unde să mă duc”

Ioana Tufaru a trăit o dramă de nedescris. Fiica Andei Călugăreanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele dureroase din viața sa.
16.01.2024 | 20:21
Drama traita de Ioana Tufaru Fiica Andei Calugareanu momente dureroase Nu aveam unde sa ma duc
Drama trăită de Ioana Tufaru. Sursă foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru este fiica Andei Călugăreanu. Aceasta din urmă a fost căsătorită cu Dan Tufaru, iar după 14 ani de căsnicie, cei doi au devenit și părinți. Iar actrița și-a dorit până în ultima clipă ca fetița pe care o va aduce pe lume să fie sănătoasă.

Drama trăită de Ioana Tufaru

Lucrurile aveau să se schimbe însă. La naștere, Ioana Tufaru a luat microb din maternitate, iar așa au apărut și problemele de sănătate. Fiica Andei Călugăreanu are probleme cu glanda tiroidă, de altfel ea a dus și o luptă grea cu kilogramele nedorite întreaga sa viață.

ADVERTISEMENT

Drama ei avea să înceapă ceva mai târziu. Dan Tufaru le-a părăsit pe ambele pe când fiica sa avea doar un an și și-a refăcut viața. În momentul în care Anda Călugăreanu a murit însă, Ioana Tufaru a fost nevoită să meargă la tatăl ei.

Avea doar 14 ani atunci și nu va uita niciodată calvarul prin care a trecut. Se pare că tatăl ei avea o mulțime de vicii. Mai mult de atât, ea și-a dat seama că mai degrabă îi încurca viața în timp ce locuia cu el.

ADVERTISEMENT

Fiica Andei Călugăreanu recunoaște că tatăl ei nu a vrut-o, dar a fost obligat să o ia. Și dezamăgirea avea să o simtă ani mai târziu. Bărbatul i-a spus că nu o mai putea întreține, astfel că a retras-o de la liceu.

„Tata nu m-a vrut, dar pentru că nu a avut încotro, a fost obligat să mă ia. Iar eu îmi doream atât de mult să mă duc la el în nebunia mea, în inconștienta mea, poate. Gustul dezamăgirii l-am simțit un an mai târziu, după ce am ajuns la tatăl meu, în momentul în care el m-a retras de la liceu.

ADVERTISEMENT

Eu eram la liceu în clasa a noua, m-a retras spunând că el nu mă poate întreține și nu poate să aibă grijă de mine. (…)  El nu a fost învățat decât să trăiască singur, așa cum a spus și el, pentru el viața a însemnat numai băutură și femei. Probabil că îl încurcam în a-și trăi această viață. Stându-i în cale, probabil a încercat să facă toate demersurile de a mă îndepărta”, a mărturisit Ioana Tufaru, în emisiunea „În Oglindă”.

Fiica Andei Călugăreanu, speriată de tatăl său

Lucrurile nu s-au oprit doar aici. Fiica Andei Călugăreanu povestește că a fost la un pas să fie abuzată de tatăl ei. Acesta ar fi încercat anumite lucruri, iar Ioana Tufaru s-a speriat.

ADVERTISEMENT

A ieșit din casă în plină noapte, dar a doua zi dimineață s-a întors. Ulterior însă, acesta i-ar fi spus că nu își amintește nimic din cele întâmplate cu o seară înainte și că ea ar fi inventat totul.

„A încercat anumite lucruri. Normal că m-am speriat, am reușit să scap, să fug, să ies din casă. A doua zi de dimineață, m-am întors. Nu aveam unde să mă duc în altă parte. I-am spus. Mi-a zis că nu-și amintește nimic, că eu mint, că e o invenție de-a mea și el nu crede că a făcut așa ceva.

Cât să bei încât să nu-ți amintești ce-ai făcut cu câteva ore în urmă? A ținut-o tot timpul așa, că mint eu. Adevărul îl știam doar el, mult timp l-am păstrat doar secret. Doare și acum, la aproape 46 de ani”, a mai spus fiica Andei Călugăreanu, despre drama trăită.

ADVERTISEMENT
Tags: