ADVERTISEMENT
News

Ion Cristoiu, dezlănțuit la adresa „diviziei de presă a SRI”. Jurnalistul acuză o televiziune din România că face jocurile serviciilor secrete

Autor: Flaviu Popa | 24.07.2020 | 19:17
Ion Cristoiu, dezlănțuit la adresa „diviziei de presă a SRI”. Jurnalistul acuză o televiziune din România că face jocurile serviciilor secrete
Analistul politic Ion Cristoiu spera că Rareș Bogdan să aducă schimbări pe scena politică, dar a rămas dezamăgit. Sursa foto: emaramures.ro

Ion Cristoiu acuză SRI-ul că îl sprijină în secret pe Robert Negoiță, după ce primarul a părăsit PSD și și-a făcut propriul partid înainte de alegerile locale.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul se miră cum Negoiță este prezentat în ultima vreme drept un politician modern, european, în condițiile în care primarul Sectorului 3 are „zeci de afaceri controversate”, asemeni unui veritabil „baron pesedist”.

Divizia de presă a SRI este invocată de Ion Cristoiu, jurnalistul remarcând cum se încearcă reinventarea peste noapte a politicianului Negoiță.

ADVERTISEMENT

Ion Cristoiu atacă Digi 24, acuzându-i că fac jocurile SRI în tentativa de promovare a lui Negoiță

Cristoiu critică în termeni duri modul în care anumite televiziuni sau trusturi de presă, în frunte cu Digi 24, fac jocurile SRI.

De ce mi-am amintit de Dan Deşliu şi de efortul diabolic de spălare a trecutului său cumplit de către presa dizidentă în anii Ceauşescu?

ADVERTISEMENT

Pentru că asist în ultima vreme la uriaşul, incredibilul efort al Diviziei Presă a SRI, în frunte cu DigiTv, de a face din Robert Negoiţă un fel de Nicolae Bălcescu al Bucureştiului condus de Gabriela Firea. Robert Negoiţă a fost pînă nu demult pentru presa TeFeListă întruchiparea baronului local PSD-ist. S-au scris camionete de articole despre afacerile lui Robert Negoiţă, despre firmele căpuşă prin care a spoliat bugetul sectorului 3, despre gudurările sale pe lîngă Liviu Dragnea dintr-o anumită perioadă. Robert Negoiţă a devenit dizident în PSD.

La început împotriva lui Liviu Dragnea. Apoi împotriva conducerii actuale a partidului. Ba mai mult el a început să înjure PSD mai ceva ca un USR-ist de pe vremea lui Cosette Chichirău. Presa TeFeListă şi Divizia Presă au început să-l ridice în slăvi. Trecutul de baron local a fost dat uitării. Mai nou Robert Negoiţă a anunţat că n-o mai sprijină pe Gabriela Firea, deoarece primarul Capitalei e PSD-istă, iar el consideră PSD o mare nenorocire pentru România. Îl sprijină pe USR-istul Nicuşor Dan, deoarece el a fost dintotdeauna un admirator al Dreptei.

ADVERTISEMENT

Că Robert Negoiţă a devenit din PSD-ist de lungă carieră un fan al PNL şi USR e mai de înţeles. În definitiv, aviatorismul e o realitate de esenţă a politicii româneşti din totdeauna. Dar că pentru presa de Dreapta el a devenit întruchiparea politicianului european, ars de idealul statului de drept, un erou al luptei pentru înnoirea clasei politice, asta e mai greu de înţeles. Pentru cei care nu ştiu ca mine năpîrlirea lui Dan Deşliu”, a scris Cristoiu pe blogul său personal, potrivit Antena 3.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!