Life

Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc, revoltați după ce copiii lor au fost jigniți pe internet: “În locul tău mi-ar fi rușine să mă uit în oglindă”

Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc sunt revoltați după ce băieții lor au fost jigniți pe rețelele sociale. Ce au răspuns cei doi foști parteneri.
28.12.2022 | 15:24
Ion Tiriac Jr si Ileana Lazariuc revoltati dupa ce copiii lor au fost jigniti pe internet In locul tau miar fi rusine sa ma uit in oglinda
Copiii Ilenei Lazariuc și ai lui Ion Țiriac Jr., jigniți pe internet. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc nu mai sunt împreună de mult timp, însă au rămas în relații bune de dragul copiilor, care au fost jigniți în mediul online. Părinții au sărit în apărarea lor.

Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc au reacționat după ce copiii lor au fost jigniți

Fiul lui Ion Țiriac a postat o fotografie alături de cei doi băieți ai săi pe contul de Instagram. Acesta și-a petrecut Crăciunul în Dubai, împreună cu copiii.

ADVERTISEMENT

“Ok, aici e poza de Crăciun, a trebuit să o fac, și știi ce, fac copii destul de grozavi.”, a scris Alexandru Ion Țiriac în dreptul imaginii.

În secțiunea de comentarii au apărut și mesaje răutăcioase, cum ar fi “Ciudații sunt copiii tăi?”.

ADVERTISEMENT

După ce băieții lui au fost jigniți, Ion Alexandru Țiriac a răspuns cu un alt comentariu. Fiul lui Ion Țiriac a ales să nu înceapă un scandal, așa că i-a scris un mesaj politicos internautului respectiv.

“Îmi pare rău pentru suferința ta și că se traduce în atâta venin nejustificat… Îți doresc tot binele din lume și Dumnezeu să te păzească!”, a scris acesta.

ADVERTISEMENT

Ileana Lazariuc, fosta parteneră de viață a lui Ion Țiriac Jr., a intervenit și ea pentru a-i apăra pe băieții ei.

“Atât venin să ai să comentezi despre niște copii, în locul tău mi-ar fi rușine să mă uit în oglindă.”, a scris fiica cântăreței Anastasia Lazariuc.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și alți utilizatori au comentat și au luat apărarea băieților fostului cuplu.

“Să ajungi să te legi de niște copii, ăsta e apogeul răutății! Răutatea vine la pachet cu prostia, în cele mai multe din cazuri.”, a mai scris cineva în secțiunea de comentarii a fotografiei.

Ileana Lazariuc, Ion Țiriac Jr., copii
Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr. au luat apărarea copiilor. Sursa foto: Instagram

Ion Alexandru Țiriac și Ileana Lazariuc au fost împreună timp de 17 ani. Au divorțat în 2017, în mare secret, iar acest lucru s-a aflat doi ani mai târziu.

Alexandru, fiul cel mare al fostului cuplu, s-a născut în martie 2008, la Paris. Nicholas Noah a venit pe lume în iunie 2009.

ADVERTISEMENT