ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Ionel Dănciulescu atacă noua conducere a lui Dinamo: „Oameni care au avut mari probleme, au fost anchetați penal”

Autor: Eduard Dimiean | 07.02.2021 | 20:48
Ionel Dănciulescu atacă noua conducere a lui Dinamo: „Oameni care au avut mari probleme, au fost anchetați penal
Ionel Dănciulescu atac voalat la Marius Nicolae: "Oameni care au fost interesați doar de legături cu impresarii" (sportpictures)

Ionel Dănciulescu a lansat un atac voalat la adresa lui Marius Nicolae, managerul sportiv de la Dinamo. Chiar dacă nu a dat nume în declarația sa, fostul atacant al echipei din “Ștefan cel Mare” a lăsat să se înțeleagă la cine face referire.

ADVERTISEMENT

Marius Nicolae este membru al programului DDB și a mai lucrat în trecut pentru Universitatea Cluj sau Petrolul Ploiești. Pe plan extern, a activat și la clubul din China, Guangzhou.

Dănciulescu nu este de acord cu prezența lui Nicolae la club, considerând că implicarea sa nu poate aduce beneficii pe viitor, un exemplu fiind dispariția echipelor la care a fost în trecut.

ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu, atac voalat la Marius Nicolae: “Oameni care au fost interesați doar de legături cu impresarii”

“Am văzut că au fost aduși oameni care se erijează în mari dinamoviști, care pozează cu cardul DDB, sunt purtătorii de cuvânt ai clubului, oameni care, din ce știu eu, au avut mari probleme, au fost anchetați din punct de vedere legal în trecut.

Și, cu o mică sau o mare contribuție a acelor persoane au „dispărut” cluburi de mare tradiție din fotbalul românesc. Vorbesc de Petrolul Ploiești, de U Cluj, vorbesc de oameni care au fost interesați doar de legături strânse cu impresarii, cu jucătorii propriu-zis și nu i-a interesat decât interesul personal, să organizeze turnee în străinătate, cantonamente în țară”, a declarat Ionel Danciulescu la Digisport.

ADVERTISEMENT

Marius Nicolae susține că a acceptat să vină la Dinamo într-un astfel de moment deoarece este încrezător că poate redresa clubul prin experiența sa acumulată în timp: “Încerc prin experiența mea și prin ceea ce am acumulat în anii în care am lucrat, și în România, și în străinătate, să ajut la redresarea situației. Eu cred că încă se mai poate. Trebuie să fim pozitivi”a declarat Nicolae, la scur timp după numire.

Ionel Augustin îl atacă și el pe Marius Nicolae

Marius Nicolae nu este în grațiile foștilor jucători de la Dinamo, Ionel Augustin lansând și el un atac la adresa actualului manager sportiv: “Văd că e un băiat la televizor, cu o barbă mare, care face transferuri, vorbește în numele clubului, e director sportiv, manager sau ce e el (n.r. Mario Nicolae).

ADVERTISEMENT

Cum să te prezinți la televizor, să vorbești în numele lui Dinamo, cu barba aia? Ce ești tu, preot? Chiar dacă suntem în situația în care am ajuns, noi suntem Dinamo! Nu poți să apari cu barba aia în fața oamenilor în numele lui Dinamo.

Nu avea cine să mai aducă jucători la Dinamo, trebuia să vină băiatul ăsta? Un Mulțescu, un Țălnar, un Ion Marin nu puteau aduce jucători?”, a declarat fostul fotbalist de la Dinamo.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!