Fotbal intern

Suporterii dinamoviști, mobilizare exemplară și pentru meciul cu Gaz Metan. Câte bilete virtuale au cumpărat

27.01.2021 | 14:46
Suporterii dinamovisti mobilizare exemplara si pentru meciul cu Gaz Metan Cate bilete virtuale au cumparat
ADVERTISEMENT

„Câinii” vor juca împotriva lui Gaz Metan Mediaș în etapa 19 a Ligii 1, iar suporterii dinamoviști au luat din nou cu asalt biletele virtuale. Versiunea virtuală a Arenei Naționale poate fi iar plină, după ce s-au vândut 48.600 de bilete!

Suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au atras atenția pe contul oficial de Facebook al facțiunii că este nevoie de sprijinul tuturor și pentru curățarea gazonului acoperit cu zăpadă, dar și pentru a continua să cumpere bilete la meciul cu Gaz Metan.

ADVERTISEMENT

Scopul alb-roșiilor este să reușească un nou sold out, după cel înregistrat înaintea partidei contra Chindiei Târgoviște, pierdută de „câini” pe teren propriu, scor 0-1.

Suporterii dinamoviști, mobilizare exemplară și pentru meciul cu Gaz Metan. 48.600 de bilete virtuale vândute!

Situația la Dinamo este critică. Conflictul dintre acționarul majoritar, Pablo Cortacero, și fanii din DDB care vor îndepărtarea acestuia de la club, precum și a tuturor oamenilor aduși de el, continuă. Cortacero a promis într-un interviu exclusiv pentru FANATIK că va furniza banii necesari măriri de capital promise, în valoare de 5.000.000 de euro, însă nimic nu s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate, în data de 26 ianuarie, că la Dinamo au ajuns, în schimb, 500.000 de euro din partea deținătorului drepturilor TV pentru Liga 1. Cu toate acestea, fanii știu că nu se pot baza doar pe această sumă și continuă eforturile de a aduna bani prin cotizații și vânzarea de bilete virtuale.

La meciul precedent jucat pe o Arenă Națională virtuală, dinamoviștii au reușit să epuizeze toate biletele. Asta înseamnă 55.000 de tichete vândute, la un preț nominal de 5 lei. S-au adunat, deci, peste 55.000 de euro, iar „câinii” vor să repete isprava. Pagina fanilor din Peluza Cătălin Hîldan a anunțat că suporterii au epuizat deja 48.600 de bilete virtuale puse la vânzare pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că au mai rămas mai bine de cinci ore până la ora jocului, nu este exclus ca fanii să se mobilizeze și să epuizeze, din nou, toate biletele. Între timp, ei trebuie să se ocupe și de îmbunătățirea situației gazonului din „Groapă”. Acesta a fost acoperit de zăpadă și există riscul să fie impracticabil la ora partidei cu medieșenii. S-ar repeta, astfel, situația de la partida contra Chindiei, când terenul din Ștefan cel Mare a fost foarte prost.

Lupta continuă, acceptăm orice ajutor!
48.600 vândute!
Curățăm zăpada de pe teren și biletele din tribune!
https://www.bilete.ro/fc-dinamo-gaz-metan-medias/
HAIDEȚI, CÂINILOR!

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Miercuri, 27 ianuarie 2021

FANATIK a aflat că motivul pentru care instalația de încălzire a gazonului din Ștefan cel Mare nu a funcționat nici înaintea partidei cu Gaz Metan ține de latura financiară. 2.000 de euro i-ar costa pe dinamoviști funcționarea instalației de încălzire, sumă pe care clubul nu a putut să și-o asume, în condițiile crizei financiare din „Groapă”.

ADVERTISEMENT

„Instalația de încălzire a gazonului se pune în funcțiune doar pe bază de solicitare, cu asumarea costurilor generate. Pentru a avea eficiență, instalația trebuie să funcționeze cu cel puțin 24 de ore înainte de joc. CS Dinamo nu a primit nicio solicitare în acest sens”, au reacționat oficialii CS Dinamo, pentru FANATIK.

 

ADVERTISEMENT