Sport

Ionuț Cojocaru, noua mină de aur a lui Gică Hagi: „L-am avut și la Petrolul”. Ce taxe se plătesc la Academia de la Ploiești

Ionuț Cojocaru este noua mină de aur pentru Gică Hagi. Fotbalistul lui Farul Constanța a mai evoluat și la Petrolul Ploiești în trecut.
18.04.2024 | 15:46
Ionut Cojocaru noua mina de aur a lui Gica Hagi Lam avut si la Petrolul Ce taxe se platesc la Academia de la Ploiesti
Ionuț Sebastian Cojocaru se bucura dupa un gol marcat în meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si Farul Constanta, contând pentru Play off-ul Superligii Superbet, desfășurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, vineri 12 aprilie 2024. © FOTO: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Ionuț Cojocaru, fotbalistul lui Farul Constanța, a fost omul meciului în partida cu Universitatea Craiova, partidă câștigată de formația lui Gică Hagi cu scorul de 2-1.

Vivi Răchită: „Pe Ionuț Cojocaru l-am avut și la Petrolul”

În cadrul emisiunii Spotlight Superliga, emisiune care este live în fiecare zi de marți de la ora 15:00, Vivi Răchită a analizat prestația lui Ionuț Cojocaru din victoria cu Universitatea Craiova, victorie în care jucătorul lui Hagi a marcat de două ori.

ADVERTISEMENT

„Ionuț Cojocaru a fost și la noi, la Petrolul Ploiești, dar n-a primit nicio șansă la noi. Florentin Pârvu era antrenor atunci la Petrolul.

Nu înțeleg de ce n-a primit nicio șansă pentru că eu îl văzusem pe Hagi, acum un an jumate, care spunea că la echipă vor urca jucători precum Stoian, Cojocaru și alți tineri care vor lua locul lui Mazliu și alți jucători care vor pleca.

ADVERTISEMENT

De atunci, mie, mi-a rămas în minte Cojocaru. Mă întrebam dacă s-a păcălit Gică. L-a dat pe la Petrolul Ploiești și pe la Chindia Târgoviște, nu a jucat deloc pe acolo, Hagi l-a luat înapoi și uite că a fost protagonistul meciului cu Universitatea Craiova.

L-a eclipsat pe Louis Munteanu, jucătorul pe care îl vrea toată lumea. El l-a Petrolul a fost împrumutat și chiar nu înțeleg de ce nu a jucat, pentru că era jucătorul under”, a declarat Vivi Răchită la Spotlight Superliga.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită, dezvăluire șoc cu privire la academia Petrolului: „Se plătește taxă”

Fostul fotbalist al celor de la Petrolul Ploiești, Vivi Răchită, a avut o dezvăluire șocantă cu vedere la academia din Ploiești, academia la care se plătește taxă pentru a putea intra.

„Motivul pentru care Petrolul trebuie să împrumute mereu jucători under, este din cauza faptului că la academia lor se plătește taxă. Mie nu mi-a venit să cred când am auzit așa ceva. N-a mai ieșit nimic de la academie în ultimul timp.

ADVERTISEMENT

Acum l-a adus Marian Copilu pe domnul Codescu pentru a încerca să refacă această academie, dar e foarte greu. În anii 90 toți jucătorii din Ploiești jucam pe la echipe, din astea, mari. Da, din păcate, în ultimii ani n-a mai ieșit nimic de la academie”, a mai declarat Vivi Răchită pentru Spotlight Superliga.

Ionuț Cojocaru, noua mină de aur al lui Gică Hagi

ADVERTISEMENT