Sport

Universitatea Craiova – Farul 1-2, în play-off-ul din SuperLiga. Campioana îi scoate definitiv pe olteni din lupta la titlu

Universitatea Craiova a pierdut și cu Farul Constanța, acasă, scor 2-1. Puștiul Ionuț Cojocaru, cel care a marcat golurile „marinarilor”, a avut o evoluție excelentă
12.04.2024 | 22:19
Universitatea Craiova  Farul 12 in playofful din SuperLiga Campioana ii scoate definitiv pe olteni din lupta la titlu
Bucurie a fotbalistilor constanteni Diogo Lucas Queiros, Ionuț Sebastian Cojocaru si Louis Munteanu dupa un gol marcat în meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si Farul Constanta, contând pentru Play off-ul Superligii Superbet, desfășurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, vineri 12 aprilie 2024. © FOTO: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
12-04-2024
17:27

U Craiova - Farul 1-2 (Baiaram 5 / I. Cojocaru 21, 45+5)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – Farul câștiga la Craiova, scor 2-1. Echipa lui Hagi e acum pe locul 4, cu 29 de puncte, la doar două lungimi de locul 2. În schimb, oltenii rămân pe 3, cu 31 de puncte.

Min. 83 – Ratare imensă a gazdelor! Elvir Koljic șutează în bara transversală!

Min. 56 – Jovan Markovic a intrat cu mingea în careu, dar șutul său puternic s-a dus peste poartă.

Min. 49 – Mitriță a ajuns la pasa lui Bancu, dar șutul său la colțul lung s-a dus pe lângă poarta lui Buzbuchi.

Min. 45+5 – GOOOL Farul!!! Cojocaru face 2-1 după ce a primit o minge de la Ionuț Vînă. Campioana en-titre plecase fulgerător pe contraatac.

Min. 30 – Ocazie mare de gol pentru olteni! Gustavo Marins a intervenit la timp și a trimis mingea în corner, după un contraatac al Universității Craiova. Fundașul campioanei își putea trimite însă mingea în proprie poartă.

Min. 21 – GOOOL Farul!!! Ionuț Cojocaru egalează cu primul său gol din acest campionat! Reușită superbă a fotbalistului de 20 de ani.

Min. 17 – Campioana en-titre caută egalarea prin Louis Munteanu! Laurențiu Popescu câștigă însă de două ori duelul cu atacantul deținut de Fiorentina.

Min. 5 – GOOOL U Craiova!!! Baiaram deschide scorul după o fază frumoasă creată de Alex Crețu, dar mai ales după eroarea lui Buzbuchi!

Min. 1 – A început meciul!

12-04-2024
15:50

Echipele de start la Universitatea Craiova - Farul

Echipele de start la meciul Universitatea Craiova – Farul.

  • Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpățînă, Maldonado, Badelj, Bancu – Al. Crețu, Mateiu, Mekvabishvili – Baiaram, Markovic, Mitriță. Rezerve: Lazar – Vlădoiu, Soiri, Zajkov, Ndong, Houri, Cîmpanu, Danciu, Bana, Blesa, Koljic, Ivan. Antrenor: Dragoș Bon.
  • Farul: Buzbuchi – M. Popescu, Larie, Gustavo Marins, C. Ganea – Vînă, Queiros, Grameni – Grigoryan, L. Munteanu, Cojocaru. Rezerve: Mușat – Sîrbu, Grosu, Dănuleasa, Nedelcu, N. Popescu, Casap, Stoian, Andronache, Rivaldinho, Banu. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Gică Hagi merge în Bănie, însă acolo nu va da peste bulgarul Ivaylo Petev. Acesta a fost demis, iar pe banca oltenilor va fi deja consacratul interimar Dragoș Bon. Universitatea Craiova – Farul se joacă vineri, de la 20:30!

Universitatea Craiova – Farul în etapa 4 din play-off în SuperLiga, live video online

La fel cum rivala din oraș, FC U Craiova 1948 îl numește antrenor pe Nicolo Napoli în mod repetat, și Mihai Rotaru alege să apeleze la Dragoș Bon sau Corneliu Papură de fiecare dată când un tehnician este demis.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, cel al cărui cap a picat este bulgarul Ivaylo Petev, după ce oltenii au fost eliminați de Oțelul Galați din Cupa României Betano și învinși de FCSB cu 2-0 în etapa 3 din play-off.  FANATIK.ro a anunțat în exclusivitate plecarea lui Petev de la Craiova.

Interimarul Bon va fi pe bancă la meciul cu Farul, echipă a aflată la patru puncte în urma celor de la Universitatea. Oltenii au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a spera în continuare chiar la locul 2. Poziția duce direct în preliminariile Conference League.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV meciul Universitatea Craiova – Farul

Partida dintre olteni și “marinarii“ lui Gică Hagi va fi transmisă în direct pe posturile Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1. Meciul poate fi urmărit și pe FANATIK.ro în format LIVE VIDEO.

Dacă juveții vin după înfrângerile usturătoare cu Oțelul Galați și FCSB, cei de la Farul au remizat în etapa trecută cu Sepsi, scor 1-1. În runda anterioară, ei fuseseră învinși tot de FCSB, cu 1-0, la Ovidiu.

ADVERTISEMENT

Program și clasament play-off SuperLiga, etapa 4

Meciul Universitatea Craiova – Farul este prima partidă a rundei cu numărul 4 din play-off. Programul complet al etapei arată astfel:

Vineri, 12 aprilie

  • ora 20:30 Universitatea Craiova – Farul (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Duminică, 14 aprilie

  • ora 21:00 CFR Cluj – FCSB (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Luni, 15 aprilie

  • ora 20:30 Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Clasament play-off SuperLiga, etapa 4

clasament play off superliga etapa 4

Cote pariuri la meciul Universitatea – Farul

Chiar și rămase fără antrenor principal, gazdele sunt favorite la victorie în meciul cu Farul. Cota pe 1 solist este 1,85. X are cota 3,55, iar 2 solist este un pronostic cotat cu 4,30.

ADVERTISEMENT

Oltenii și dobrogenii nu au un apetit ofensiv deosebit în acest play-off, iar cei care mizează pe “sub 2,5 goluri“ în această partidă pot să profite de o cotă. de 1,88. Cota pentru “peste 2,5“ este 1,95.

Universitatea Craiova – Farul, live stream, 20:30, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

În ultima partidă disputată la Craiova, între Universitatea și echipa lui Hagi, oaspeții s-au impus cu 2-1 în data de 21 ianuarie. Au marcat atunci Alexandru Crețu, respectiv Rivaldinho și Louis Munteanu.

Bilanțul ultimelor cinci confruntări directe este favorabil constănțenilor. Aceștia au trei victorii. O partidă s-a terminat la egalitate, iar un meci a fost câștigat de olteni.

ADVERTISEMENT