Sport

Ionuț Cojocaru, ”dublă” de senzație. Prima reacție a pariului lui Gică Hagi: ”Acesta e doar începutul pentru mine”

Ionuț Cojocaru a făcut show în Universitatea Craiova - Farul. Puștiul campioanei en-titre a reușit o „dublă”, primele sale goluri în SuperLiga, și este încrezător pentru viitor.
12.04.2024 | 22:43
Ionut Cojocaru dubla de senzatie Prima reactie a pariului lui Gica Hagi Acesta e doar inceputul pentru mine
Ionuț Sebastian Cojocaru se bucura dupa un gol marcat alaturi de Narek Grigoryan în meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si Farul Constanta, contând pentru Play off-ul Superligii Superbet, desfășurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, vineri 12 aprilie 2024. © FOTO: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
12-04-2024
19:49

Ionuț Cojocaru visează la cupele europene

Atacantul Ionuț Cojocaru, care a marcat primele sale goluri în SuperLiga la victoria cu Universitatea Craiova, își dorește să ajungă cu Farul în cupele europene.

”Mă simt foarte bine și mă bucur pentru realizările mele. Am făcut un joc colectiv foarte bun în prima repriză și așa i-am surprins. Am venit din academie, sunt de mic acolo și mă bucură că Mister îmi dă încredere. Toată lumea m-a susținut, mi-au spus să muncesc pentru a ajunge sus.

Vrem să luăm fiecare meci în parte, să câștigăm 3 puncte de fiecare dată, dar e clar că această victorie ne ține în lupta pentru cupele europene. Am rămas calmi după golul lor și asta a contat foarte mult. Acesta e doar începutul pentru mine”, a declarat Cojocaru.

Gică Hagi a mai dat o lovitură. Se numește Ionuț Cojocaru. Atacantul în vârstă de 20 de ani a marcat de două ori pe „Ion Oblemenco” în Universitatea Craiova – Farul. Au fost primele sale goluri în SuperLiga.

Ionuț Cojocaru, noul pariu câștigător al lui Gică Hagi. „Doppietta” în U Craiova – Farul

Ionuț Cojocaru a impresionat pe toată lumea în prima etapă din play-off, atunci când a debutat ca titular la Farul. Atacantul a reușit o pasă de senzație la una dintre reușitele lui Louis Munteanu, care a marcat de două ori în victoria constănțenilor din Giulești, scor 2-1, cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Acum, a venit rândul ca Ionuț Cojocaru să își deschidă cont în SuperLiga și în ceea ce privește golurile marcate. Vârful în vârstă de 20 de ani a reușit o „dublă” în prima repriză a duelului Universitatea Craiova – Farul. – vezi VIDEO

Au fost primele goluri ale puștiului lui Hagi în tricoul „marinarilor”. Mai întâi, Cojocaru a marcat în minutul 21. El a reușit să restabilească egalitatea cu o execuție frumoasă, care nu i-a dat nicio reușită lui Laurențiu Popescu.

ADVERTISEMENT

Apoi, același Cojocaru a stabilit scorul pauzei pe „Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova – Farul 1-2. Atacantul constănțenilor a finalizat în minutul 45+4 o acțiune superbă a lui Ionuț Vînă.

Ionuț Cojocaru, comparat cu Denis Alibec: „Nu știu dacă îi place păpica”

Ionuț Cojocaru a stârnit aprecierile specialiștilor încă de la meciul din Giulești, când a fost titular în premieră la Farul. Basarab Panduru l-a comparat cu un alt mare atacant al României, Denis Alibec.

ADVERTISEMENT

„Cojocaru are nişte lucruri bune. Are şi nişte lucruri pe care le-am văzut şi nu sunt…Mi se pare că face pe Alibec, dar e Cojocaru. Aşa mi se pare. Aşa se vede. Asta ţi-am spus. Văzându-l am spus că face pe Alibec.

Nu ştiu dacă îi place păpica, nu vreau să vorbesc fără să ştiu. Are ceva calitate. Face pe Alibec. El e Alibec în teren. El e tipul de jucător român care face exact ce nu trebuie”, a declarat Bassarab Panduru, conform orangesport.ro.

ADVERTISEMENT

Hagi l-a readus pe Cojocaru la Farul în pauza de iarnă, după ce, în prima parte a sezonului, atacantul a fost împrumutat la Petrolul Ploiești. Curios, „lupii galbeni” nu l-au folosit nicio secundă pe talentatul fotbalist brăilean.

  • 100.000 de euro este cota lui Ionuț Cojocaru, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT