Life
notix pixel id

Ionuț Dolănescu, în doliu. Unul dintre frații regretatului artist Ion Dolănescu a murit

Ionuț Dolănescu trece prin momente grele. Cântărețul de muzică populară a pierdut o persoană extrem de apropiată.
29.08.2021 | 10:28
Ionuț Dolănescu, în doliu. Unul dintre frații regretatului artist Ion Dolănescu a murit
Ionuț Dolănescu, în doliu. Unul dintre frații regretatului artist Ion Dolănescu a murit. Sursa foto: iondolanescu.art
ADVERTISEMENT

Solistul a anunțat pe rețelele de socializare că unul dintre frații regretatului artist Ion Dolănescu a murit. Este vorba de Nicolae, cu care rapsodul încetase orice fel de legătură atunci când era în viață.

Se pare că regretatul artist s-a supărat foarte tare pe fratele său pentru că era pe punctul să piardă casa părintească din Perșinari, județul Dâmbovița, pe motiv că nu mai avea bani să achite ratele.

În cele din urmă situația s-a rezolvat, asta pentru că imobilul a fost trecut pe numele fiului lui Ion Dolănescu, Ionuț, care acum a făcut tristul anunț.

ADVERTISEMENT

Familia lui Ionuț Dolănescu este în doliu. Nicolae, fratele lui Ion Dolănescu, a murit

„Nicolae Dolănescu, unul dintre frații alături de care tatăl meu, Ion Dolănescu, a urcat pe scenă și a făcut fericiți atâția români, ne-a părăsit pentru totdeauna. 

Rămas bun, unchiu’ Tae!”, este mesajul lăsat de Ionuț Dolănescu în mediul online, unde apare și o imagine cu cei doi frați.

ADVERTISEMENT

Postarea a primit foarte multe mesaje de condoleanțe din partea prietenilor, dar mai ales a fanilor, a celor care l-au îndrăgit pe Ion Dolănescu, care s-a stins din viață în anul 2009.

Ion și Nicolae Dolănescu
Nicolae, fratele lui Ion Dolănescu, a murit. Sursa foto: Facebook.com

Ion Dolănescu, certat cu doi dintre frații săi. Ce s-a întâmplat

Ion Dolănescu, unul dintre cei mai mari interpreți de muzică populară, a avut 7 frați și surori: Nicolae, Elvira, Leana, Constantin, Pavelică, Anica și Gică.

ADVERTISEMENT

Așa cum am văzut mai devreme Nicolae a căzut în dizgrație pentru că nu a avut grijă de averea familiei, același lucru întâmplându-se și cu alt frate, dar din alt motiv.

Regretatul solist nu era în relații tocmai bune nici cu Constantin, căruia i-a interzis să calce în casa pe care o avea în București. Interpretul s-a supărat pe fratele său pentru că fusese arestat pentru înșelăciune.

ADVERTISEMENT

Acesta a făcut doi ani de închisoare, alături de alți câțiva patroni de societăți comerciale, asta după ce a luat 200 de mașini în leasing, dar pe care le-a înstrăinat, deși plătise doar avansul minim pentru ele.

Paguba făcută de fratele regretatului artist Ion Dolănescu s-a ridicat la suma de peste două milioane de dolari. Recent, Constantin a avut din nou probleme cu legea și a fost arestat.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri