Sport

Ionuț Lupescu cere măsuri drastice după Dinamo – Petrolul 1-1: ”Ar fi cazul să-i schimbăm!”

Ionuț Lupescu a luat foc la finalul meciului Dinamo - Petrolul 1-1 și a vorbit despre schimbările absolut necesare care trebuie luate în fotbalul românesc.
01.04.2024 | 23:16
Ionut Lupescu cere masuri drastice dupa Dinamo  Petrolul 11 Ar fi cazul sai schimbam
Ionuț Lupescu a luat foc la finalul meciului Dinamo - Petrolul 1-1 și a vorbit despre schimbările absolut necesare care trebuie luate în fotbalul românesc. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Câinii” au pierdut 2 puncte uriașe în partida cu ”lupii galbeni”, fiind egalați la ultima fază dintr-un penalty acordat cu ajutorul VAR, care a analizat faza controversată timp de 10 minute.

Măsuri dure cerute de Ionuț Lupescu după Dinamo – Petrolul 1-1

La finalul întâlnirii Dinamo – Petrolul 1-1, din etapa a 2-a a play-out-ului din SuperLiga, Ionuț Lupescu a tunat și a fulgerat după ce ”câinii” au fost sancționați cu disputarea a 4 jocuri fără spectatori pe teren propriu și a cerut schimbări la nivelul Comisiei de Disciplină.

ADVERTISEMENT

”E păcat, mai ales că a fost ultimul minut, după o fază controversată. Probabil că băieții au avut în minte să mențină rezultatul, așa se întâmplă când te lupți la retrogradare. O victorie ne scotea din ultimele patru locuri și ne dădea un moral bun.

Măcar să avem suporterii în deplasare. E frumos să stai între tineri. Am văzut noua generație de suporteri. Comisiile Federației nu judecă în spiritul sportiv. Din punctul meu de vedere, influențează clasamentul.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă fac chestia asta la comandă sau după regulament. Cred că e păcat. Sunt oameni de 15-16 ani în această Comisie și cred că ar fi cazul să-i schimbăm”, a declarat Lupescu, pentru Digi Sport.

Copiii au făcut spectacol în tribune

Conducătorii din Ștefan cel Mare au cerut o derogare pentru a putea organiza întâlnirea din etapa a 2-a a play-out-ului din SuperLiga cu prezența în tribune a copiilor, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, iar LPF și-a dat acordul.

ADVERTISEMENT

Așadar puștii care susțin formația pregătită de Zeljko Kopic au venit pe stadionul Arcul de Triumf la duelul Dinamo – Petrolul. Micii fani au creat o atmosferă superbă înaintea și în timpul jocului.

Îmbrăcați în tricouri alb cu roșu precum ale favoriților din teren, dotați cu steaguri și conduși de un lider cu portavoce, copiii au scandat numele echipei și au cântat melodii ale peluzei dinamoviste.

ADVERTISEMENT

Penalty acordat în prelungiri după 10 minute de analiză VAR

Întâlnirea Dinamo – Petrolul 1-1, din etapa a 2-a a play-out-ului din SuperLiga, a fost decisă de un penalty acordat de Horațiu Feșnic în minutele de prelungire, după ce VAR a analizat faza timp de 10 minute.

Într-o tensiune ireală, jucătorii și staff-urile celor două formații au așteptat aproape 10 minute decizia lui Radu Petrescu de la VAR. În cele din urmă acesta l-a chemat pe Horațiu Feșnic la margine pentru a revedea faza.

După ce a urmărit câteva reluări, acesta a revenit pe gazon și a arătat punctul cu VAR pentru o ținere a lui Amzăr la Musi, deși infracțiunea nu este clară deloc. Gicu Grozav a executat pe mijlocul porții, fără nicio speranță pentru Golubovic, și a adus un punct nesperat pentru ”lupii galbeni”.

ADVERTISEMENT