Fotbal international

Ionuț Nedelcearu vrea amânarea meciului cu Islanda: „Asta e cel mai important, să fim sănătoși și după fotbalul”

16.03.2020 | 18:46
Ionut Nedelcearu vrea amanarea meciului cu Islanda Asta e cel mai important sa fim sanatosi si dupa fotbalul
ADVERTISEMENT

Ionuț Nedelcearu crede că cea mai bună decizie pentru meciul cu Islanda este ca partida să se amâne, pentru siguranța jucătorilor, de teama infectării cu coronavirus.

Ionuț Nedelcearu vrea amânarea meciului cu Islanda

Ionuț Nedelcearu continuă să joace fotbal, după ce Rusia nu a luat decizia de a amâna campionatul, dar este de părere ca meciul de baraj dintre România și Islanda trebuie amânat.

ADVERTISEMENT

„Cred că cel mai bine ar fi să se amâne, pentru sănătatea tuturor. Asta e cel mai important, să fim sănătoși și după fotbalul”, a spus Ionuț Nedelcearu, la Digi Sport.

„Vorbesc zilnic cu familia. Vă dați seama că sunt îngrijorați, le-am tot sugerat și eu să respecte regulile impuse de autorități, s-au izolat.

ADVERTISEMENT

Trebuie să existe empatie între oameni și respectând cele spuse de autorități sunt sigur că vom trece peste asta”, a mai spus fundașul român.

„Aici totul este sub control!”

Ionuț Nedelcearu a mai vorbit și despre situația din Rusia privind coronavirusul: „Spre norocul meu, aici este totul sub control. Sper să fie și în continuare. Eu am avut și noroc. Anul acesta am stat numai în cantonamente.

ADVERTISEMENT

Acum ne-am întors la Ufa. Etapa aceasta s-a jucat cu spectatori, dar mai mult ca sigur se va întrerupe și la noi. Mâine va fi o adunare generală și se va decide atunci.

Președintele ne-a transmis că mâine va afla exact ce se va decide asupra meciurilor viitoare”.

„Străinii sunt puțin îngrijorați, în schimb pe ruși nu îi văd îngrijorați deloc, nici în aeroport, ei nu au nicio treabă, sunt foarte relaxați”, a mai spus Nedelcearu.

ADVERTISEMENT

„Ținând cont de ceea ce se întâmplă în Italia, a fost spre binele meu că am rămas în Rusia, dar nu a depins de asta. Dacă clubul accepta oferta, mergeam în Italia”, a încheiat fundașul.

  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui Ionuț Nedelcearu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT