Sport

Dortmund, „dublă” lovitură în prima repriză cu PSG! Un fotbalist al parizienilor s-a accidentat la golul lui Fullkrug. Video

Borussia Dortmund a deschis scorul în prima repriză a duelului cu PSG, în UEFA Champions League. Fundașul campioanei Franței s-a accidentat la golul lui Fullkrug.
01.05.2024 | 23:05
Dortmund dubla lovitura in prima repriza cu PSG Un fotbalist al parizienilor sa accidentat la golul lui Fullkrug Video
Niclas Fullkrug a marcat în prima repriză a meciului Dortmund - PSG, în UEFA Champions League. Foto: X.
ADVERTISEMENT

Borussia Dortmund a marcat prima în duelul cu PSG de pe Signal Iduna Park, în meciul tur din semifinalele UEFA Champions League. Niclas Fullkrug a fructificat o pasă fantastică venită de la Nico Schlotterbeck. Lucas Hernandez a părăsit terenul accidentat după faza golului marcat de nemți.

Dortmund, „dublă” lovitură în prima repriză cu PSG! Un fotbalist al parizienilor s-a accidentat la golul lui Fullkrug

Dortmund a avut numeroase ocazii de a marca în prima repriză a duelului de foc cu PSG. În cele din urmă, formația lui Edin Terzic a deschis scorul în minutul 35 prin Niclas Fullkrug. A fost cea de-a treia reușită a sezonului în UEFA Champions League pentru atacantul german.

ADVERTISEMENT

Fundașul central Nico Schlotterbeck a trimis o pasă genială care a depășit toată apărarea adversă. Niclas Fullkrug a sprintat excelent și a făcut o preluare perfectă. Atacantul în vârstă de 31 de ani l-a executat pe Gianluigi Donnarumma cu un șut pe jos.

Niclas Fullkrug, transferat de Dortmund de la Werder Bremen, a mai marcat în UEFA Champions League în acest sezon contra lui Newcastle (2-0) și împotriva celor de la Atletico Madrid (4-2).

ADVERTISEMENT

Lucas Hernandez s-a accidentat la faza golului lui Niclas Fullkrug

Lucas Hernandez l-a scăpat din marcaj pe Niclas Fullkrug și a încercat să remedieze greșeala. Internaționalul francez a făcut tot posibilul pentru a bloca execuția atacantului german. Totuși, Lucas Hernandez s-a ales cu o accidentare.

Internaționalul francez nu a mai putut continua partida și a fost înlocuit în minutul 42 cu Lucas Beraldo. Returul dintre PSG și Dortmund are loc marți, 7 martie, ora 22:00, pe Parc des Princes. Învingătoarea va da piept în finală cu câștigătoarea din „dubla” Bayern – Real Madrid (2-2 în tur pe Allianz Arena).

ADVERTISEMENT

Statistici interesante la Dortmund – PSG

Luis Enrique a atins o bornă importantă după calificarea în semifinalele UEFA Champions League cu PSG. Antrenorul campioanei Franței este doar al treilea tehnician spaniol care reușește să atingă careul de ași al Champions League cu o echipă străină.

Rafa Benitez a atins de 3 ori faza semifinalelor în UEFA Champions League, de fiecare dată cu Liverpool. De asemenea, Pep Guardiola s-a calificat de 6 ori în semifinalele celei mai tari competiții europene inter-cluburi, de 3 ori cu Bayern Munchen și de 3 ori cu Manchester City.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Warren Zaire-Emery, la 18 ani și 54 de zile, a devenit al doilea cel mai tânăr fotbalist titular într-o semifinală de UEFA Champions League după ce a fost trimis pe teren încă din primul minut de Luis Enrique în Dortmund – PSG.

  • Julian Draxler (17 ani și 226 de zile) este cel mai tânăr titular în semifinalele UEFA Champions League (Schalke v Man United în mai 2011)
ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie...
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie şi ia de cele mai multe ori calea exportului
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
Vom avea o NOUĂ zi NAȚIONALĂ! CÂND se va SĂRBĂTORI
Vom avea o NOUĂ zi NAȚIONALĂ! CÂND se va SĂRBĂTORI
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Prognoza meteo pentru lunile vară. Cum va fi vremea pe litoral
Prognoza meteo pentru lunile vară. Cum va fi vremea pe litoral
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”