Fotbal intern

Ionuț Negoiță, atac cu „mantă” la Ioan Andone?! Reacția „Fălcosului”: „Nu are cum să spună el vreodată despre mine că sunt beat” Exclusiv

02.05.2020 | 20:15
Ionut Negoita atac cu manta la Ioan Andone Reactia Falcosului Nu are cum sa spuna el vreodata despre mine ca sunt beat Exclusiv
ADVERTISEMENT

Vânzarea lui Dinamo de către Ionuț Negoiță spaniolilor propuși de Ioan Andone este în impas. Dar negocierile și informațiile care apar în mass-media generează și ironii care creează polemici.

Patronul „câinilor” a avut zilele trecute o luare de poziție agresivă după apariția în presă a unor date despre această vânzare. Fără a da nume, a acuzat că „există cineva care face rău lui Dinamo, dar probabil era beat”. Apropiații lui Ionuț Negoiță spun că referirea ar fi fost făcută la Ioan Andone!

ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță, atac cu „mantă” la Ioan Andone?! „Există cineva care face rău lui Dinamo, dar, probabil, fiind beat, i s-a împleticit limba”

Informația conform căreia în timpul negocierilor dintre Ionuț Negoiță și fondul de investiții din Spania au apărut ulterior încă trei facturi trimise spre decont ibericilor a atras reacția virulentă a șefului de la Rin.

Ionuț Negoiță a produs, voit sau nu, un atac subtil la adresa, spun oamenii din fotbal, lui Ioan Andone! „Fălcosul” este cel care i-a ghidonat pe spaniolii conduși de Herminio Menendez spre Dinamo, el făcând practic legătura între părți, după care nu s-a mai implicat deloc!

ADVERTISEMENT

Sincer, cu tot respectul, este o cretinătate sfruntată. Le-am făcut toate poftele spaniolilor, ca să zic așa, în afară de mama, le-am dat tot ceea ce au vrut ca să aibă toate datele, documentele, totul ca să preia Dinamo!

Restul ține de ei, nu mai ține de mine. Mă deranjează situația aceasta de fake news, fiindcă eu chiar am făcut discount pe datoriile intragrup, de la 800 și ceva de mii la 500 și ceva de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Adică, pe românește, există cineva care face rău lui Dinamo prin lansarea unor astfel de informații, dar, probabil, cel care a spus, fiind beat, i s-a împleticit limba și a lansat o informație eronată”, a declarat Negoiță pentru gsp.

Ioan Andone, reacție pentru FANATIK: „Nu are cum să spună el vreodată de mine că sunt beat! Eu știu doar ce îmi spun spaniolii: că a crescut totul de la 2 la 4 milioane de euro”

Ioan Andone este în continuare la Marbella, unde are o casă de vacanță și unde a rămas blocat după declanșarea crizei produse de coronavirus. „Fălcosul” văzuse declarația lui Negoiță, dar nu e sigur că la el ar fi făcut referire patronul de la Rin. Andone oferă pentru FANATIK și ultimele noutăți despre stadiul relației dintre Negoiță și fondul de investiții condus de Herminio Menendez.

ADVERTISEMENT

Nu are cum să spună vreodată Negoiță despre mine că sunt beat, pentru că noi nu am vorbit decât o singură dată de când a apărut oferta spaniolilor. Alte discuții nu a avut el cu mine. Apoi. I-am văzut o singură dată în viața mea pe spanioli, știu că vor să facă treabă, nimic mai mult. Eu doar i-am pus în legătură cu Negoiță și cu avocatul Vali Gheorghiță, le-am urat succes la ambii și asta a fost toată discuția mea cu Negoiță.

De atunci eu, Andone, nu am mai vorbit cu nimeni de la Dinamo, ci doar cu spaniolii. Știu ce se întâmplă cu vânzarea clubului doar de la oamenii lui Menendez. Așa am aflat că de la două milioane de euro a crescut totul la 4 milioane, că spaniolii nu au văzut nici acum toate actele! Incredibil!

Ei nu au știut nici de Legea Sportului în România și acum caută soluții pentru rezolvarea problemei. Vor să înființeze o societate românească și să preia Dinamo prin această societate.

Dacă va fi ca ei să se înțeleagă cu Negoiță, vin și ajut Dinamo așa cum mi-au propus spaniolii, dacă nu, nicio problemă. Nu am nevoie de tămbălău, mă duc la Voluntari și-mi văd de treaba mea”, a declarat Ioan Andone pentru FANATIK.

  • 82 la sută reprezintă pachetul acțiunilor de la Dinamo pe care le deține Ionuț Negoiță și de care nu reușește să scape
  • 3.000.000 de euro este garanția pe care Ionuț Negoiță le-a cerut-o spaniolilor lui Menendez pentru  vinde Dinamo
ADVERTISEMENT