Fotbal intern

Ionuț Radu, plin de mister: „Pentru binele meu și al domnului Contra, prefer să nu vorbesc”

09.05.2020 | 18:32
Ionut Radu plin de mister Pentru binele meu si al domnului Contra prefer sa nu vorbesc
ADVERTISEMENT

Ionuț Radu, portarul Parmei, a vorbit despre un posibil conflict pe care l-a avut cu fostul selecționer Cosmin Contra. Tânărul portar a negat că a existat o ceartă între ei, însă nu a vrut să ofere mai multe detalii.

Ionuț Radu nu a vrut să divulge informații despre un posibil conflict cu Cosmin Contra

Ionuț Radu a vorbit despre perioada petrecută la echipa mare a naționalei României, dar nu a vrut să discute despre un posibil conflict pe care l-a avut cu fostul selecționer Cosmin Contra:

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu Mister la telefon, m-a sunat să mă întrebe cum sunt. Pentru binele meu și al domnului Contra, prefer să nu discut.

Sunt multe de spus despre asta. Pentru binele meu și al domnului Contra prefer să nu vorbesc despre acest lucru, dar nu a fost niciun conflict, nu a fost nimic”.

ADVERTISEMENT

„Pentru binele meu și al domnului Contra, prefer să nu discut despre acest subiect, pentru că nu este ok”, a mai spus Ionuț Radu pentru digisport.ro.

Ionuț Radu vrea să fie titular în poarta naționalei României

Ionuț Radu vrea să fie portarul echipei naționale, post ocupat momentan de Ciprian Tătărușanu, care prin evoluțiile sale poate fi greu de detronat în acest moment.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt optimist și sunt convins că o să vină și vremea să fiu titular la națională. Trebuie să muncesc mult, să fiu serios și o să vină și acest moment. Am fost surprins și m-am bucurat foarte mult pentru Mister (n.r. Mirel Rădoi) că a ajuns la naționala de seniori.

A făcut o treabă senzațională pentru noi, știu ce om este și mă bucur pentru el. Pentru noi, cei care am fost cu el la Under 21 este un plus. Știm ce om este și știm cum lucrează”, a mai spus Ionuț Radu.

ADVERTISEMENT
  • 9.500.000 de euro este cota de piață a lui Ionuț Radu, conform transfermarkt.com