Fotbal international

Ionuț Radu, fan wrestling în copilărie: „Am crezut că se bat pe bune. M-au luat la mișto câțiva ani”

29.04.2020 | 11:45
Ionut Radu fan wrestling in copilarie Am crezut ca se bat pe bune Mau luat la misto cativa ani
ADVERTISEMENT

Ionuț Radu a dezvăluit că în copilărie era un mare fan al wrestling-ului, dar a renunțat să urmărească show-urile în momentul în care a realizat că bătăile din ring nu sunt reale.

Ionuț Radu, fan wrestling în copilărie

Ionuț Radu a început fotbalul din copilărie, iar la șapte ani a ajuns la centrul de copii și juniori al celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

În acea perioadă, când se dezvolta ca portar, căpitanul României U21, semifinalistă la EURO din Italia și San Marino, era un fan împătimit al wrestling-ului.

Ionuț Radu recunoaște că a trăit o dezamăgire în momentul în care a realizat că luptele din ring nu sunt tocmai reale, așa cum le credea.

ADVERTISEMENT

John Cena m-a dezamăgit cel mai mult, am crescut și când am văzut că e fake totul, m-au dezamăgit.

Am crezut că se bat pe bune și după aia am zis că nu mă mai uit că m-au luat la mișto câțiva ani. A fost o dezamăgire, chiar mă așteptam să dea cu scaunul, să se bată, dar de fapt era teatru”, a declarat Ionuț Radu la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Ionuț Radu nu a debutat pentru Parma

Ionuț Radu a fost titularul postului de portar la Genoa până în ianuarie, când noul antrenor, Davide Nicola, l-a adus pe Mattia Perin, de la Juventus.

Trecut pe banca de rezerve, internaționalul român a plecat de la Genoa, sub formă de împumut de la Inter, club de care aparține, la Parma.

ADVERTISEMENT

Totuși, nici la Parma Ionuț Radu nu a fost prima opțiune, fiind ținut pe bancă de Simone Colombi, motiv pentru care portarul român nu a apucat să debuteze la noua echipă, fotbalul italian fiind suspendat în martie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Ionuț Radu va reveni la Inter la finalul sezonului, dar ar putea fi împrumutat din nou la o formație din Serie A, Samir Handanovic fiind titular în poarta formației antrenate de Antonio Conte.

ADVERTISEMENT
Tags: