Sport

Ionuț Voicu, dezvăluiri despre relația cu antrenorii Rapidului. „Eu îi spun Mister”

Ionuț Voicu, delegatul Rapidului, a vorbit despre relația avută cu antrenorii cu care a colaborat de când a devenit membru al staff-ului.
03.10.2023 | 15:55
Ionut Voicu dezvaluiri despre relatia cu antrenorii Rapidului Eu ii spun Mister
Ionuț Voicu, despre colaborarea cu antrenorii de la Rapid. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ionuț Voicu, fost jucător la Rapid, este actualmente om în staff-ul echipei, a vorbit despre relația avută cu cei trei antrenori cu care a lucrat până acum în Giulești.

Ionuț Voicu, laude pentru antrenorii de la Rapid

Acesta spune că a avut o relație bună cu toți cei trei antrenori cu care a lucrat în Giulești, în calitate de membru al staff-ului: Mihai Iosif, Adrian Mutu și Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

El spune că a fost implicat de toată lumea în procesul de funcționare a echipei, spunând că Mihai Iosif l-a promovat în staff din postura de căpitan al echipei.

Mai departe, referitor la Adrian Mutu, spune că a vorbit mereu cu el spunându-i Mister, deși ar fi putut să îi vorbească normal, deoarece a avut un respect mare pentru cariera lui.

ADVERTISEMENT

În final, despre Bergodi spune că acesta vorbește zilnic cu el și cu ceilalți membri din staff, relația fiind una foarte strânsă.

Până acum am lucrat cu trei antrenori. Toți antrenorii, atunci când au avut nevoie de o părere a mea, mi-au cerut. Am început cu Miță, inițial eu eram căpitan de echipă, el antrenor.

ADVERTISEMENT

După a venit Mister, Adi Mutu. Eu îi spun Mister, așa i-am spus, deși vorbim și la pertu, în fața grupului și nu numai i-am spus Mister pentru că Ionuț Voicu, raportat la jucătorul Adrian Mutu ar trebui să îi spună Mister.

El are o aură, dar e total diferit, a știut să se comporte cu absolut fiecare membru din staff, din afara echipei. Noi am avut o relație foarte bună cu el.

ADVERTISEMENT

Și cu dânsul este o relație foarte bună, vorbim în fiecare zi, eu, Florentin Ion, team-managerul și Sorin Boiangiu, toată ziua noi suntem lângă ei la stadion. Discutăm despre program, mai ales Florentin, care se ocupă de program.

Avem o relație foarte bună. Toți mi-au cerut, poate nu neapărat sfatul, dar o părere și atunci am spus ce am gândit”, a spus Ionuț Voicu, delegatul echipei Rapid, la SUFLET DE RAPIDIST.

SUFLET DE RAPIDIST este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, de la ora 17:30, joi.

Ionuț Voicu, despre relația cu antrenorii de la Rapid

ADVERTISEMENT
Tags: