Life

Ipoteze șoc la Survivor România. Teoriile care circulă pe internet și pun fanii pe jar. Cine va fi eliminat?

21.04.2021 | 23:07
Ipoteze soc la Survivor Romania Teoriile care circula pe internet si pun fanii pe jar Cine va fi eliminat
Ipoteze șoc la Survivor România. Teoriile care circulă pe internet și pun fanii pe jar. Cine va fi eliminat? Sursa foto: kanald.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tot mai multe teorii și ipoteze circulă perioada aceasta pe Internet legat de o posibilă eliminare de la Survivor România 2021. Fanii competiției așteaptă ca pe ace să vadă cine pleacă acasă în această săptămână. 

Unul dintre numele vehiculate de cei care urmăresc cu sufletul la gură reality show-ul de la Kanal D este Sebastian Chitoșcă. Se pare că Faimosul a cedat și a fost surprins în timp ce le cerea turiștilor din Republica Dominicană ceva de mâncare.

ADVERTISEMENT

Sportivul a fost propus pentru eliminarea de la Survivor România 2021 pentru că a încălcat regulamentul. Pe de cealaltă parte, sunt și persoane care susțin iertarea lui Sebastian Chitoșcă, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Zanni.

Teorii despre o posibilă eliminare de la Survivor România. Cine este luat în vizor

„A cerut mâncare de la turiști, dar trebuie iertat”, este un mesaj venit din partea celor care urmăresc competiția sportivă Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

„Știe cineva ce a făcut Seby că nu eram pe fază. Am văzut că este propus pentru eliminare mâine seară”, este un alt comentariu care circulă în mediul online.

„Nu am văzut ce a făcut Sebastian. Cred că o să fie dat afară”, este un alt mesaj de pe rețelele de socializare legat de posibila eliminare a Faimosului.

ADVERTISEMENT
Sebastian Chitoșcă riscă să plece de la Survivor România
Sebastian Chitoșcă propus pentru eliminare. Cu ce a greșit Faimosul?

Fostul fotbalist de la Steaua București nu este la prima nominalizare în Consiliul de la Survivor România. Sportivul a fost propus de foarte multe ori de colegii săi de echipă, deși au fost momente în care a adus puncte bune Faimoșilor.

De data aceasta se va întruni Consiliul de Urgență, pentru a doua oară, pentru că vedeta nu a respectat termenii și condițiile contractului semnat cu producătorii de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Din punctul meu de vedere sunt voturi strategice. Pe Zanni nu au cum să-l voteze că are susținere, ăsta e nou, mai e cu dreptatea, vorbește adevărul, mai deranjez și eu că spun în față adevărul, dar nu dai patru voturi pentru așa ceva.

Dacă votezi strategic de pe acum contra băieților, mai e mult până departe și ai putea să rămâi surprins că poate are susținere”, spunea Sebastian Chitoșcă în urmă cu câteva săptămâni, conform wowbiz.ro.

Culiță Sterp a încălcat la rândul său regulamentul competiției de la Kanal D. Cântărețul a dispărut mai bine de 10 ore de pe insulă, fiind găsit în cele din urmă de paza de Coastă din Republica Dominicană. Fapta sa nu este trecută cu vederea, motiv pentru care este pasibil pentru plecarea acasă.

ADVERTISEMENT