Life

Irina Baianț, detalii despre legătura amoroasă cu Alex Meroiu. Stomatologul era într-o altă relație când s-au întâlnit

Irina Baianț, dezvăluiri despre relația de iubire cu Alex Meroiu. Medicul avea o altă parteneră de viață când s-au cunoscut.
08.03.2024 | 10:10
Irina Baiant detalii despre legatura amoroasa cu Alex Meroiu Stomatologul era intro alta relatie cand sau intalnit
Irina Baianț, dezvăluiri despre relația de iubire cu Alex Meroiu. Medicul avea o altă parteneră de viață când s-au cunoscut. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Irina Baianț, detalii despre legătura amoroasă cu Alex Meroiu. Stomatologul era într-o altă relație când s-au întâlnit. Celebra soprană, în vârstă de 34 de ani, spune care sunt lucrurile pe care le apreciază la iubitul ei.

Irina Baianț, dezvăluiri despre relația de iubire cu Alex Meroiu. Medicul avea o altă parteneră de viață când s-au cunoscut

Irina Baianț a oferit un interviu în care a făcut o serie de dezvăluiri despre relația de iubire cu Alex Meroiu. Medicul avea o altă parteneră de viață când s-au cunoscut, prin intermediul unei prietene comune.

ADVERTISEMENT

S-au văzut prima oară la o cofetărie, la momentul respectiv cântăreața apreciind foarte mult comportamentul lui și atenția asupra gesturilor. Au stat mult de vorbă în acea după-amiază, artista admirând integritatea doctorului.

Câteva luni mai târziu medicul stomatolog punea capăt relației pe care o avea și o invita pe artistă la o cină. Mai târziu, soprana avea să îi devină pacientă și de atunci au început să se apropie din ce în ce mai mult.

ADVERTISEMENT

„Ne-am cunoscut la o inaugurare de cofetărie, la o prietenă comună. La acel moment, el era într-o relație și am apreciat foarte mult comportamentul lui și atenția asupra gesturilor.

Este un om foarte devotat profesiei și foarte ambițios. Îi place să fie într-o continuă creștere ca medic și ca spirit. Pentru el, munca e o artă și eu pot înțelege asta foarte bine. Am învățat multe prin el și de la el. 

ADVERTISEMENT

O să vedem unde ne duc timpul și drumul vieții. Nu mi-am făcut planuri sau așteptări, trăiesc în prezent și mă bucur de ceea ce am”, a mărturisit Irina Baianț pentru publicația viva.ro.

Irina Baianț, despre viața de zi cu zi

Irina Baianț a descris cum arată o zi din viața sa. Soprana adoră să petreacă foarte mult timp cu gașca de prieteni pentru că îi place să fie înconjurată mereu de mulți oameni, mai ales că este tot timpul expusă datorită carierei sale.

ADVERTISEMENT

Preferă liniștea, dar este atentă să facă sport, să citească și să studieze. De asemenea, renumita cântăreață pleacă foarte des în vacanțe atunci când timpul liber îi permite atât cu amicii, cât și cu iubitul ei.

„Îmi place să plec câte 2-3 zile, atunci când timpul îmi permite, în câte o țară și să mă bucur de energia și locurile în care călătoresc, pictez, cânt la pian”, a mai spus Irina Baianț, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT