Sport

Video. Serena şi Azarenka, victorii la revenire: “Mi-au dat lacrimile”

Serena Williams se impune fără emoţii în faţa Zarinei Diyas, scor 7-5, 6-3, la 404 zile de la finala câştigată în 2017 la Australian Open, ultimul ei meci în circuit.
09.03.2018 | 08:30
Video Serena si Azarenka victorii la revenire Miau dat lacrimile
ADVERTISEMENT

Update, 9 martie, ora 10:02 / Victoria Azarenka este şi ea în turul doi la Indian Wells, după ce a trecut de Heather Watson, scor 6-4, 6-2. O va înfrunta pe Sloane Stephens, deţinătoarea titlului la US Open, în turul 2. 

 

“Înseamnă enorm pentru mine să mă aflu aici, să joc tenis şi să mă bucur de astfel de momente. A fost un sentiment unic, mi-au dat lacrimile când am intrat din nou pe teren, mi-a fost greu să îmi stăpânesc emoţiile”, a declarat Azarenka după succesul cu Watson.

ADVERTISEMENT

 

Update, 9 martie, ora 9:07 / A trecut mai mult de un an, între timp am şi un copil. Este incredibil! Acum abia aştept să ajung acasă la fiica mea. Mă bucur că am avut ocazia să joc de 8 martie, Ziua Femeii. Nu a fost un meci uşor, mereu am avut seturi echilibrate contra Zarinei. Sunt un pic “ruginită”, dar încerc să mă bucur de acest turneu”, a declarat Serena Williams după victoria cu Zarina Diyas.

 


Update, 9 martie, ora 8:20 / Serena Williams s-a calificat în turul doi, unde o va înfrunta pe Kiki Bertens, din Belgia, locul 29 WTA.

ADVERTISEMENT

Update, 8 martie, ora 11:00: “Am ştiut încă din primul moment când am revenit în circuit că voi fi nevoită să muncesc mult pentru a ajunge cap de serie. Necesită timp şi muncă, nu mi-e teamă. Desigur că voiam să mă descurc cât mai bine aici, şi nu doar pentru că am triumfat de câteva ori anterior.  Asta e mentalitatea mea. Sunt o fostă campioană care încearcă să joace cât mai bine. Tot ce ştiu este că anul acesta particip la turnee, iar anul trecut n-am avut această şansă. Deci am de ce să fiu recunoscătoare atunci când ies din tunel şi intru pe teren”, a spus Maria Şarapova la conferinţa de presă de după meci.

Update, ora 7:20 / Maria Şarapova este out de la Indian Wells. Pierde şi setul doi cu acelaşi scor ca şi pe primul, 4-6. Gamba Osaka o va înfrunta pe Radwanska în turul 2.

ADVERTISEMENT

Update, ora 6:14 / Primul set este câştigat de Naomi Osaka, scor 6-4. Şarapova comite foarte multe erori neforţate.

Update, ora 5:55 / Maria Şarapova are probleme cu Naomi Osaka. În primul tur. Nipona are 4-1 în primul set şi joacă un tenis de calitate.

ADVERTISEMENT

Update, ora 3:10 / Eugenie Bouchard părăseşte competiţia încă din primul tur. A fost învinsă de Sachia Vickery, locul 100 WTA, jucătoare venită din calificări. Bouchard, fostă finalistă la Wimbledon, a primit un wild-card pentru a fi pe tabloul principal la Indian Wells.

Update, ora 2:30 / Irina Begu a obţinut calificarea în turul doi, după 3-6, 6-4, 6-1 cu Aleksandra Krunic. Vezi detalii aici.


Irina Begu este prima care intră în joc pe tabloul principal dintre jucătoarele din România. Va juca pe terenul cinci de la Indian Wells, iar partida ei cu Aleksandra Martic este programată a treia, după două confruntări de ATP, Nicolas Mahut – Ricardo Ojeda şi Mitchell Krueger – Alexander Bublik. Astfel, partida Irinei ar urma să înceapă după miezul nopţii, în jurul orei 1:00.

Maria Şarapova, care revine la Indian Wells după o pauză de trei ani, este în centrul atenţiei în prima zi de concurs. O va înfrunta pe Naomi Osaka, din Japonia, partidă programată după ora 3:00 a României. Tot în prima zi la Indian Wells intră şi Eugenie Bouchard, care are meci cu Sachia Vickery, din SUA, în jurul orei 1:00. Două partide tari sunt pe terenurile unu şi doi, în jurul orei 23:00: Samantha Stosur – Lauren Davies şi Belinda Bencic – Timea Babos.

Ziua 2, plină cu jucătoare din România

Irina Begu este singura româncă programată în ziua 1, dar începând de joi vom fi reprezentaţi masiv la Indian Wells. Monica Niculescu – Sorana Cîrstea şi Mihaela Buzărnescu – Jennifer Brady sunt partidele de interes de pe tabloul de simplu, iar la dublu intră inclusiv Simona Halep, care joacă alături de Irina Begu. De asemenea, Mihaela Buzărnescu, Raluca Olaru şi Monica Niculescu au şi ele meciuri în proba de dublu.

ADVERTISEMENT