Life

Irina Margareta Nistor, episod neplăcut din cauza Covid-19. Prin ce senzații a trecut criticul de film

25.02.2021 | 11:51
Irina Margareta Nistor episod neplacut din cauza Covid19 Prin ce senzatii a trecut criticul de film
ADVERTISEMENT

Irina Margareta Nistor a trecut printr-un episod neplăcut din cauza Covid-19, din cauza căruia a suferit mai bine de o săptămână. Criticul de film a povestit prin ce senzații a trecut, dar și cine i-a fost alături în această perioadă. 

Vedeta a trecut prin câteva zile grele în care s-a simțit extrem de obosită și epuizată. Din fericire, fostul translator de la TVR a avut parte de o echipă medicală foarte bună cu care a ținut legătura mereu, dar și de prieteni care au avut grijă să-i fie cât mai bine.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul critic de film a primit tratament din Franța, acesta fiind trimis la aeroportul din Craiova. Un prieten apropiat de-al Irinei Margaretei Nistor s-a ocupat ca oxigenul pentru coronavirus să ajungă la ea într-un timp relativ scurt.

Irina Margareta Nistor, infectată cu coronavirus. Ce simptome a avut criticul

„A început cu o febră foarte mare. A fost cam o săptămână dintre care două zile nu au putut vorbi, nu mai simțeam și nici nu mai aveam chef să vorbesc. Aveam o singură obsesie că nu am avut timp să văd anumite filme. 

ADVERTISEMENT

Am avut mare noroc. Tratamentul a venit mare parte din Franța, mai ale oxigenul. Doi prieteni au avut grijă de mine. M-am simțit extrem de ocrotită, au trimis acasă medici particulari. De exemplu, mi-au făcut niște prime verificări.

În timp ce îmi făceau verificările, m-a sunat o tânără doctoriță. Era o domnișoară care m-a sunat și m-a întrebat dacă mă doare ceva. Și i-am spus că mă doare fiecare centimetru. M-a întrebat dacă fumez.

ADVERTISEMENT

M-a durut tot corpul. M-am dus la medicul de familie, trebuia să fac niște analize. Am așteptat patru ore că să intru să-mi ia sânge. 

Din fericire, nu am îmbolnăvit pe nimeni ceea ce e foarte bine. Și tot din fericire, nu am făcut pneumonie”, a declarat Irina Margareta Nistor în emisiunea „Marius Tucă Show”.

ADVERTISEMENT

Criticul de film a mărturisit că a fost vizitată de personalul de la DSP după ce a apărut într-un podcast de-al comediantului Micutzu, crezând că au prins-o ieșind din casă. Vedeta filmase în urmă cu 3 luni înainte de a fi infectată cu noul tip de coronavirus, lucru care nu a afectat-o.

ADVERTISEMENT