News

Irina Mihaela, ucisă cu bestialitate de iubit, în Spania. Românca se pregătea să vină în țară de Crăciun

Irina Mihaela, o româncă în vârstă de 34 de ani, a fost ucisă cu brutalitate de concubin, cel cu carea avea 5 copii într-un oraș din Spania.
20.12.2022 | 09:40
Irina Mihaela ucisa cu bestialitate de iubit in Spania Romanca se pregatea sa vina in tara de Craciun
Crimă Spania, româncă ucisă cu brutalitate. Foto: Stirile PRO TV
ADVERTISEMENT

Cadavrul femeii a fost descoperit ascuns într-o magazie a casei unde femeia locuia alături de bărbat și cinci copii, în orașul spaniol Lleida.

Irina Mihaela, ucisă cu bestialitate în Spania

Suspectul anunțase în urmă cu mai multe zile că femeia a dispărut de acasă, după care s-a internat într-o clinică de psihiatrie, acuzând ”probleme de sănătate”.

ADVERTISEMENT

Femeia a sunat acasă, în România, chiar înainte să dispară. Le-a transmis părinților că se va întoarce acasă de sărbători, astfel că toată lumea era fericită.

”Copilul cel mai mare a dat-o dispărută, că mama nu mai e, dar cred că a fugit în țară. Se mai certau, era mai mult gelos, nu lăsa pe nimeni să vorbească cu ea”, a povestit Ioan Dodu, tatăl vitreg al Irinei. ”Toată vara nu am vorbit cu ea, numai joi am vorbit cu copila mea și mi-a zis că vine acasă, și m-am bucurat”, a povestit și mama femeii, Irina Dodu, potrivit Stirile PRO TV.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au ajuns acasă la femeie și au găsit-o cu ajutorul unui câine polițist. Cel care i-a chemat fusese chiar concubinul internat în spital, dar și cel mai mare copil al cuplului.

Relația Irinei cu iubitul său era una toxică. Deși aveau cinci copii împreună, femeia era mereu bătută și abuzată de concubin. În 2019 românca a reușit să obțină un ordin de protecție împotriva bărbatului, care a expirat în 2020. Micuța comunitate din Lleida e șocată, iar primăria a decretat trei zile de doliu.

ADVERTISEMENT

În luna mai, o tânără în vârstă de 26 de ani era ucisă de soț, tot în Spania, pentru că l-ar fi înșelat cu un tânăr de 15 ani. Femeia era plecată la muncă în străinătate și avea în România doi copii.

A sfârșit înjunghiată de soț, aruncată din mașină și lăsată să moară pe marginea drumului. ”Sâmbătă dimineaţa, în jurul orei două şi jumătate, s-a primit telefonul, alerta că, pe un drum rural, a fost găsit trupul unei fete încă în viaţă.

ADVERTISEMENT

S-a activat protocolul între poliţia locală, garda civilă şi serviciul de ambulanţă, pentru a o găsi şi a o duce la spitalul din Montilla, ca să fie stabilizată. Dar nu s-a putut, în primele ore ale zilei de duminică s-a declarat decesul”, a explicat Antonio Garcia, primarul orășelului Montemayor, acolo unde locuia femeia.

Și în acest caz femeia era bătută des și abuzată de soț, cu toate că aveau copii împreună și aparent o căsnicie fericită. ”Am auzit că fata trăia foarte rău cu bărbatul, că o bătea, că o dădea afară din casă”, explică o vecină.

ADVERTISEMENT
Tags: