Life

Irina Rimes, seară magică alături de iubitul francez. Nimeni nu i-a mai surprins astfel până acum

Irina Rimes și iubitul său de origine franceză, David Goldcher, au fost surprinși în ipostaze unice și au avut parte de o seară magică. Nimeni nu i-a mai surprins astfel până în momentul de față.
08.08.2022 | 12:29
Irina Rimes seara magica alaturi de iubitul francez Nimeni nu ia mai surprins astfel pana acum
Irina Rimes si iubitul ei. David Goldcher, surprinși în ipostaze unice. Sursa foto: Instagram/Unica
ADVERTISEMENT

Irina Rimes și iubitul ei, David Goldcher, au avut parte de o seară magică, din care au rămas cu amintiri plăcute pentru întreaga viață. Cei doi iubiți și artiști, totodată, au mers împreună într-o locație de lux din Mamaia, unde au stat foarte apropiați unul față de celălalt.

Irina Rimes și iubitul ei, David Goldcher, veseli și apropiați într-un club din Mamaia

Irina Rimes și David Goldcher au dansat și au zâmbit toată noaptea în clubul Nuba, de pe litoral, și păreau se bucură din plin de clipele frumoase alături de prieteni și de ei doi, de altfel. Au asistat și la un concert, susținut de faimosul rapper Tyga, transmite Cancan.ro

ADVERTISEMENT

De asemenea, artista nu s-a sfiit să-l privească profund în ochi pe partenerul său, semn că povestea lor de iubire este una cât se poate de serioasă. Pentru noaptea unică, Irina Rimes a îmbrăcat o rochie neagră, mulată, adidași și o coafură tip coc, iar David a ales o cămașă bleomarin si o șapcă, pusă pe cap, pe o parte, o geantă la fel și o pereche de teniși. În mână, artistul de pe meleaguri pariziene ținea destins o țigară.

Irina Rimes și iubitul francez locuies în Franța. Cum s-au cunoscut și ce impresie a avut solista despre David Goldcher

Irina Rimes și David Goldcher sunt împreună de mai bine de un an și pare că se iubesc foarte mult. Irina Rimes chiar s-a mutat în Franța pentru el. Invitată într-un podcast, interpreta a dezvăluit cum l-a cunoscut pe partenerul ei, care este de profesie tot artist.

ADVERTISEMENT

David Goldcher creează muzică asemeni faimoase moldovence, iar când l-a văzut pentru prima oară, Irina Rimes l-a confundat cu un copil. Acum nu-l mai consideră astfel și ambii au planuri de nuntă.

Irina Rimes, în vârstă de 30 de ani, visează la o nuntă tradițională, chiar dacă apropiații din Franța nu prea vor înțelege despre ce este vorba. Cântăreața a mai dezvăluit și că mama sa îl apreciază foarte mult pe viitorul ginere.

ADVERTISEMENT

”L-am întâlnit pe David într-o sesiune. Când l-am văzut, am zis: Ce-i cu copilul ăsta? Eram amândoi pierduți în spațiu. Mă văd mamă în curând. Aș vrea să fac nunta în România, să fie o nuntă cu tradiții, cu dezbrăcatul miresei.

Nu știu ce-o să înțeleagă prietenii noștri din Franța din asta, dar pentru mine acasă e tot aici. Mama e topită după David, am fost cu el în România și l-am prezentat părinților.

ADVERTISEMENT

A strâns și a spălat toate vasele de la masă când a fost la noi. Mama a fost atât de încântată de el, încât mi-a zis: «Pe ăsta nu-l mai pierzi!»”, a detaliat Irina Rimes în podcastul ”Acasă La Măruță”.

ADVERTISEMENT