Life

Irina Rimes, surpriză de proporții în vârful muntelui: „Cum m-a văzut?”

10.08.2020 | 12:37
Irina Rimes surpriza de proportii in varful muntelui Cum ma vazut
ADVERTISEMENT

Irina Rimes a avut parte de o surpriză uriașă în mica escapadă la munte cu prietenele. Jurata de la Vocea României a dat peste niște turiști care au recunoscut-o de la mare depărtare, căci erau mai în vale, și ascultau melodiile sale.

Irina Rimes, întâlnire neașteptată cu fanii la munte

Cântăreața basarabeancă a fost extrem de uimită să dea de persoane care îi apreciază muzica, mai ales că fanii ei, turiști înnebuniți după plimbările pe cărări de munte, la fel ca ea, au și salutat-o și au dat muzica mai tare, în semn de apreciere față de ceea ce face.

ADVERTISEMENT

Turiștii care se aflau cu cortul la munte (n.r.: Irina nu a postat și locul unde a campat, dar este sigur în România) ascultau melodia „Trei inimi”, cunoscută dintr-o reclamă celebră, interpretată de artistă.

Muziciana a fost atât de impresionată de momentul pe care l-a trăit încât a început și ea să cânte, auzindu-și piesa în ecou.

ADVERTISEMENT

Artista a scos recent albumul „Pastila”

„Da cum m-a văzut? Că suntem la ditamai depărtarea… M-au văzut de pe drum? Ce chestie…”, o întreba Irina Rimes pe prietena ei mirată, în timp ce filma întreaga scenă.

„Trei inimi” este una din cele mai de succes melodii lansate de artistă în ultima vreme. Piesa este o colaborare cu Carla s Dreams, iar videoclipul a strâns peste 7 milioane de vizualizări pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Clipul fusese filmat cel mai probabil înainte de declanșarea stării de urgență din cauza pandemiei de coronavirus, căci pe Youtube a apărut prima oară pe pagina cântăreței pe 3 aprilie.

Printre alte melodii de succes ale Irinei Rimes putem enumera „Visele” (primul ei mare hit, de altfel), „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi” și „Cosmos”.

ADVERTISEMENT

Recent, Irina a scos albumul „Pastila”, pe care se regăsește un stil muzical cu totul nou, un upgrade făcut de cântăreață, iar noile sale piese sună într-un mare fel. Întregul album a fost urcat pe contul ei de pe Youtube în urmă cu câteva săptămâni.

irina rimes
Turiștii i-au făcut cu mâna cântăreței Irina Rimes la munte, iar apoi aceasta a postat imaginile pe Instastory

 

ADVERTISEMENT