Life

Irina Tănase a trecut peste despărțirea de Liviu Dragnea! Cu ce s-a lăudat fosta parteneră a politicianului pe rețelele de socializare

Irina Tănase a trecut peste despărțirea de Liviu Dragnea! A primit un buchet enorm de flori, probabil de la noul iubit, și s-a lăudat cu el pe rețelele sociale.
13.01.2023 | 16:06
Irina Tanase a trecut peste despartirea de Liviu Dragnea Cu ce sa laudat fosta partenera a politicianului pe retelele de socializare
Irina Tănase a trecut peste despărțirea de Liviu Dragnea Foto Captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Irina Tănase l-a dat complet uitării pe Liviu Dragnea. După ce a luat un an de pauză de la rețelele de socializare, fosta iubită a liderului politic a postat niște imagini interesante pe Instagram.

Irina Tănase a trecut peste despărțirea de Liviu Dragnea

Irina Tănase l-a dat uitării pe fostul politician, la un an de la separare. Acum, aceasta a revenit pe rețelele de socializare și a decis să posteze noi detalii din viața sa.

ADVERTISEMENT

Irina Tănase s-a lăudat cu cât de fericită este, ea arătând fanilor săi de pe Instagram că a primit un buchet de flori imens, cel mai probabil din partea noului său iubit.

S-a spus că Irina Tănase ar avea acum o relație cu un milionar mai în vârstă decât ea cu 23 de ani. Este vorba despre libanezul Roger El Akoury, un mare afacerist cu mulți bani în conturi. Acesta este implicat în industria farmaceutică.

ADVERTISEMENT
Irina Tănase a primit un buchet imens de flori
Irina Tănase a primit un buchet imens de flori

Irina Tănase, zdruncinată după despărțirea de Liviu Dragnea

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit după opt ani de relație, totul din cauza presupusei infidelități a tinerei de 30 de ani.

Acesta a mărturisit că separarea de fostul lider PSD a fost cel mai greu moment din viața sa, mai ales pentru că Liviu Dragnea nu i-a dat posibilitatea să-i explice faptul că i-a fost mereu fidelă.

ADVERTISEMENT

Irina Tănase a mărturisit că a primit un SMS într-o noapte de la Liviu Dragnea, după care nu a mai putut să îl contacteze.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez.

ADVERTISEMENT

La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte.

Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat”, a spus Irina Tănase, pentru Cancan.

ADVERTISEMENT