Life

Irinel Columbeanu a lămurit zvonul cum că le-ar fi cerut cadourile înapoi fostelor iubite: “Nu știu dacă se cade”

Irinel Columbeanu, adevărul despre zvonul cum că le-ar fi cerut fostelor iubite cadourile înapoi. Care a fost, de fapt, situația.
13.10.2023 | 08:26
Irinel Columbeanu a lamurit zvonul cum ca lear fi cerut cadourile inapoi fostelor iubite Nu stiu daca se cade
Irinel Columbeanu, adevărul despre zvonurile din fostele relații. Sursa foto: Capturi YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a vorbit despre zvonul cum că le-ar fi cerut fostelor iubite cadourile pe care le-a oferit. Aflat la azil, fostul milionar a vorbit despre relațiile pe care le-a avut în trecut.

Zvonul cum că Irinel Columbeanu le-ar fi cerut fostelor iubite cadourile înapoi, lămurit de fostul milionar

De câteva săptămâni, Irinel Columbeanu se află la azil, acolo unde și tatăl său și-a petrecut ultimii ani din viață, dar și Zina Dumitrescu. În ultimii ani, lucrurile nu au fost deloc ușoare pentru fostul afacerist, care s-a confruntat cu mari probleme financiare, dar și cu probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

De când se află la azil, Irinel Columbeanu spune că se simte foarte bine și liniștit. Fostul om de afaceri a fost vizitat de Oana, una dintre fostele sale iubite. Acesta speră ca și Monica Gabor și fiica lor, Irina, să-i facă o vizită cândva.

Irinel Columbeanu a avut relații cu mai multe femei cunoscute, cărora le-a oferit cadouri scumpe. După despărțire, au existat zvonuri cum fostul om de afaceri ar fi cerut înapoi anumite daruri oferite.

ADVERTISEMENT

Acesta a lămurit lucrurile, spunând că darurile pe care i le-a dat femeii respective au fost aduse înapoi de către un alt bărbat care apăruse apoi în viața ei.

“Au fost povești că am mai luat și înapoi cadouri, dar au fost povești. Atunci a fost un concurs de împrejurări, când practic acele cadouri au fost aduse înapoi de către domnul care își autoasumase sarcina de a supraveghea persoana respectivă.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă se cade să-i spun numele, prefer să fiu discret. Așa am fost toată viața și femeile merită să fie păzite”, a mai spus fostul milionar la Fiță cu Adiță.

Irinel Columbeanu a spus adevărul despre cadourile oferite fostelor iubite

În cadrul emisiunii lui Adiță Voicu, fostul milionar a fost întrebat dacă a suferit din dragoste. Multe persoane și-au pus această întrebare, dat fiind faptul că el și Monica Gabor au avut o nuntă ca în povești, au o fiică împreună și au fost căsătoriți timp de cinci ani.

ADVERTISEMENT

Fostul milionar de la Izvorani a spus că nu a suferit și că nu le-a făcut femeilor promisiuni pe care nu a putut să le respecte. “Nu am suferit, vă mărturisesc că nu.

Dacă ar fi fost da, eu v-aș fi spus. Important, zic eu, este să nu faci pe altcineva să sufere din dragoste. Niciodată nu am amăgit o femeie, nu am promis lucruri de care nu puteam să mă țin.

Am început acest lucru în toate discuțiile mele cu toate fetele cu care am fost combinat, spunând că eu nu pot să fiu nici mincinos și nici credincios. Cred că e cel mai bine să spui de la început”, a spus Irinel Columbeanu

ADVERTISEMENT