Life

Irinel Columbeanu, în lacrimi, la azil, după gestul fiicei! Ce a făcut Irina

Vestea că Irinel Columbeanu este la azil a ajuns în SUA, la Irina, fiica fostului milionar, iar adolescenta a făcut un gest impresionant.
10.10.2023 | 10:46
Irinel Columbeanu in lacrimi la azil dupa gestul fiicei Ce a facut Irina
Vremea când Irinel Columbeanu se plimba cu bolizi de lux este istorie. Irina, gest impresionant pentru tatăl ei, ajuns la azil / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu, după decenii în care s-a bucurat la maximum de tot ceea ce poate oferi o avere colosală, a ajuns la azil. Informațiile despre fostul milionar de la Izvorani au ajuns și în SUA, iar Irina Columbeanu a făcut un gest care l-a făcut să lăcrimeze pe fostul afacerist.

Ce a făcut Irina pentru Irinel Columbeanu! Fostul afacerist a început să plângă imediat

Fiica lui Irinel Columbeanu, Irina, împlinește 17 ani peste doar câteva luni. După ce, în ultimii ani, a locuit alături de mama sa, Monica, și de Mr. Pink, adolescenta nu a uitat totuși de clipele fericite petrecute în brațele tatălui ei, Irinel Columbeanu, la Izvorani.

ADVERTISEMENT

Iar vestea că fostul om de afaceri a ajuns la azil a făcut-o să îi sară imediat în ajutor. Mai ales că, așa cum deja știe toată lumea, Irinel Columbeanu nu are pensie încă, deși a ajuns la 66 de ani și, acum, trăiește din ajutorul pe care unii prieteni îl oferă.

Așa că, din informațiile obținute de FANATIK, Irina Columbeanu a ”spart” pușculița și i-a trimis tatălui său niște bani. O sumă mai mult simbolică, nu una atât de mare încât să îl scape de probleme. Dar, trebuie precizat, o sumă mare pentru orice adolescent din SUA. Mai exact, vorbim de 200 de dolari.

ADVERTISEMENT

Atunci când a văzut gestul pe care l-a făcut fiica lui, Irinel Columbeanu a rămas cu totul și cu totul impresionat. Ba chiar, dându-și seama de ceea ce înseamnă el pentru fiica sa, a început să plângă, lacrimile curând șiroaie pe obrajii îmbătrâniți de vârstă și de nesfârșitele probleme pe care le are.

Irinel Columbeanu a ajuns la azil

În urmă cu câteva săptămâni, Irinel Columbeanu s-a văzut pus în fața unei decizii dificile. Mai exact, el a fost nevoit să apeleze la serviciile unui azil pentur a avea unde să locuiească și să doarmă. Asta după ce, de un timp încoace, cu ajutorul prietenilor, reușește să își asigure mâncarea de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

El s-a mutat în azilul în care a locuit în ultimii ani de viață și tatăl său, dar și Zina Dumitrescu. Acolo, el este găzduit de Ion Casian, proprietarul stabilimentului recunoscând că, momentan, nu îi cere bani pentru cazare, Irinel neavând pensie. Asta deși cazarea ar costa în jur de 4000 de lei, lunar.

”Venise cam slăbit și avea o stare mai puțin bună. Dar acum și-a mai revenit, era mai apatic. Acum văd că s-a acomodat la noi. Eu stau de vorbă zilnic cu el, pentru că ne cunoaștem și de când a fost tatăl dânsului internat la noi și dinainte. Decizia de a veni la noi i-a aparținut dumnealui. L-au vizitat și niște prieteni”, spunea Ion Cassian pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita”, a declarat Irinel Columbeanu pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”.

Irinel Columbeanu, de la multimilionar, la faliment total

Viața lui Irinel Columbeanu a fost un adevărat carusel. Născut într-o familie cu strânse legături cu protipendada comunistă, Irinel nu ducea lipsă de nimic. După Revoluție, a început să facă aaceri, iar banii s-au înmulțit în consecință. Era, la un moment dat, în topul milionarilor români cu o avere estimată la peste 60 de milioane de euro.

Avea tot ce își dorea. O casă fabuoasă, la Izvorani, colecții de artă, mașini de lux, o mulțime de servitori. Bine-înțeles, și femeile frumoase roiau în jurul său, cele mai cunoscute fiind Anna Lesko, iar apoi Monica Gabot. De altfel, cu Monica s-a și căsătorit, din povestea lor de dragoste ieșind Irina.

Lucrurile s-au înrăutățit rapid însă pentru Irinel. Criza din anii 2007-2010 și o serie de investiții neinspirate l-au transformat pe milionarul de altădată într-un om obișnuit.

Casa de la Izvorani a ars ca o torță, iar încet încet, averea i-a dispărut complet. Acum, Irinel Columbeanu, fără bani, fără pensie, locuiește la azil. Iar singutra mângâiere este Irina care, într-un gest total altruist, i-a trimis economiile sale.

ADVERTISEMENT