Life

Irinel Columbeanu, chemat în judecată. Ce probleme are fostul milionar. Monica Gabor, distracție în Dubai

Irinel Columbeanu a fost chemat în judecată după ce trei oameni de afaceri au depus plângere împotriva unei firme administrate de acesta, în timp ce Monica Gabor se află în Dubai.
11.04.2022 | 09:44
Irinel Columbeanu chemat in judecata Ce probleme are fostul milionar Monica Gabor distractie in Dubai
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a fost chemat în judecată și are un proces cu trei oameni de afaceri care au depus plângere împotriva sa. Primul termen al procesului în care este implicat fostul milionar are termenul peste câteva zile.

Irinel Columbeanu, chemat în judecată, în timp ce Monica Gabor are parte de distracție în Dubai

Trei oameni de afaceri au deschis un proces împotriva unei societăți comerciale care este administrată de fostul soț al Monicăi Gabor.

ADVERTISEMENT

În cererea de chemare în judecată, reclamanții au solicitat ca SRL-ul să fie radiat de la Registrul Comerțului, notează spynews.ro. Primul termen al procesului este joi, 14 aprilie.

Irinel Columbeanu s-a confruntat cu probleme de sănătate după jumătatea lunii februarie. La doar câteva zile de când și-a lansat cel de-al doilea volum autobiografic, afaceristul a suferit un accident vascular cerebral.

ADVERTISEMENT

Fostul milionar în euro a ajuns la Spitalul Elias, acolo unde a suferit o intervenție chirurgicală. Irinel Columbeanu se simte mai bine acum și se recuperează, dar este nevoit să facă schimbări în stilul său de viață.

Pe de altă parte, fosta sa parteneră de viață, Monica Gabor, locuiește de ani buni în SUA, alături de Mr. Pink, și a decis să-și viziteze sora, Ramona, stabilită în Dubai.

ADVERTISEMENT

Fostul fotomodel a mers în capitala luxului pentru a-și susține sora, care a mai bifat o reușită în afacerea cu parfumuri pe care o deține. Cele două s-au fotografiat împreună, iar Monica Gabor a felicitat-o pe Ramona pentru acest succes.

„Surorile au grijă una de cealaltă, se sprijină și sunt acolo una pentru cealaltă, la bine și la greu. Ești surioara mea perfectă și sunt mândră de tine.”, a scris vedeta în dreptul unei imagini cu sora ei.

ADVERTISEMENT

Ambele poartă ținute de mii de euro, așa cum se poate observa și în imaginea postată pe pagina șatenei.

Monica Gabor, Ramona Gabor
Monica și Ramona Gabor, împreună în Dubai. Sursa foto: Instagram

Irinel Columbeanu, probleme serioase cu banii

În 2007, Irinel Columbeanu avea o avere estimată la peste 150 de milioane de euro, însă a pierdut o mare parte din bani. Afaceristul a fost executat silit din cauza datoriilor. Vila din Izvorani, care a ars în 2020, era scoasă la licitație de creditori.

Cu toate acestea, fostul Monicăi Gabor și-a păstrat optimismul și consideră că lucrurile materiale nu sunt atât de importante.

„Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să o trec cu bine.

Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi.

Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casa din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate silit.”, spunea fostul milionar în 2020, la Pro TV.

ADVERTISEMENT