Life

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre relația cu Monica Gabor. Ce spune despre presupusul amant al fostei soții

Irinel Columbeanu continuă seria mărturiilor din viața personală. Fostul milionar în euro face dezvăluiri remarcabile despre mariajul cu Monica Gabor în a doua sa carte.
02.02.2022 | 12:40
Irinel Columbeanu dezvaluiri despre relatia cu Monica Gabor Ce spune despre presupusul amant al fostei sotii
Irinel Columbeanu, detalii despre căsnicia cu Monica Gabor. Ce-și amintește de amantul vedetei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri relatează în paginile cărții „Apofenia” întâlnirea dintre fosta parteneră de viață și presupusul amant, care câțiva ani mai târziu avea să-i devină șofer personal.

„Ricky Martin”, așa cum era cunoscut tânărul la momentul respectiv în presă, a ieșit din lumina reflectoarelor și a plecat din România. Voicu Panzar este însurat cu fata unui important om de afaceri din Turda.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ani buni existau zvonuri că fosta „scorpie de la Izvorani” a fost cea care a tras sfori ca presupusul amant să devină manechin pentru creatorul de modă Cătălin Botezatu.

Irinel Columbeanu, detalii despre căsnicia cu Monica Gabor. Ce-și amintește de amantul vedetei

„Asta nu înseamnă că Monica era perfectă. Ili nu putu să nu remarce și la ea ceva ciudat, atunci când asistă la prima ședință ținută de Matei, cu primul val de la Transilvania Fashion care venise acolo.

ADVERTISEMENT

Printre fete se găsea și Monica, dar și unul dintre puținii manechini băieți, pe nume Voicu, cel ce avea să devină mai târziu șoferul ei supranumit de presa dâmbovițeană .

La un moment dat, la o remarcă anodină făcută de Voicu la ceva ce spunea Matei, Monica avu brusc o relație răutăcioasă, care lui Iri i se păru forțată și inutilă.

ADVERTISEMENT

Ah, ce nu-mi plac băieții ăștia tineri, când se cred ei deștepți, spune ea pe un ton afectat și nenatural”, a dezvăluit Irinel Columbeanu în cea de-a doua sa carte, „Apofenia”, notează click.ro.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor, mariaj departe de lumina reflectoarelor

Manuscrisul, care se va lansa pe piață pe data de 16 februarie 2022, vorbește și despre momente mai intime petrecute între fostul milionar în euro și fosta soție.

ADVERTISEMENT

Noul volum are pasaje foarte importante despre vacanțele petrecute de cei doi în străinătate, botezul fiicei lor, Irina, dar și alte detalii incendiare.

În plus, Irinel Columbeanu oferă amănunte și despre întâlnirea petrecută între fosta soție, Monica Gabor, și părinții fostului om de afaceri.

„Nu ieșeau chiar zi de zi în oraș. Dacă n-ar fi fost prezentările, ar fi stat poate mai mult în casă, ei singuri. Oricum, se simțeau foarte bine împreună, chiar și când pur și simplu stăteau în casă, fără să facă nimic special, sau uitându-se la filme.

În fiecare zi, după ce se trezeau, mergeau alături la sala de gimnastică, după care mâncau”, mai menționează vedeta în cartea sa.

ADVERTISEMENT