Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ironii fine înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Puneți poza cu antrenorul adevărat, în sutană, pe afișul meciului”

Elias Charalambous a fost ironizat înaintea derby-ului FCSB - Rapid. De cealaltă parte, Cristiano Bergodi a fost ridicat în slăvi.
04.11.2023 | 12:13
Ironii fine inaintea derbyului FCSB  Rapid Puneti poza cu antrenorul adevarat in sutana pe afisul meciului
Elias Charalambous a fost ironizat înainte de FCSB - Rapid. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB – Rapid este derby-ul etapei cu numărul 15 din SuperLiga. Partida de pe Arena Națională va avea loc duminică, 5 noiembrie, ora 20:30. Specialiștii FANATIK SUPERLIGA au prefațat meciul de foc, iar Elias Charalambous, antrenorul vicecampioanei, a ieșit cel mai șifonat.

Ironii fine înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Puneți poza cu antrenorul adevărat, în sutană, pe afișul meciului”

Gigi Becali a recunoscut public de nenumărate ori că el este cel care face echipa și ia deciziile la FCSB. Nu puține sunt momentele în care jucătorii vicecampioanei sunt schimbați surprinzător până în pauza meciurilor oficiale. Alin Buzărin a spus lucrurilor pe nume înaintea derby-ului FCSB – Rapid.

ADVERTISEMENT

Specialistul FANATIK SUPERLIGA l-a lăudat pe Cristiano Bergodi și l-a ironizat pe Charalambous. Pornind de la un afiș al meciului, jurnalistul a insinuat că Gigi Becali trebuie să apară în locul antrenorului cipriot.

„Ceea ce nu am cum să nu constat. Vorbim despre o echipă pregătită de un mare profesionist, Bergodi, de un om care va încerca să închidă culoarele, să încerce să joace mult pe contraatac. Să știe exact ce are de făcut. 

ADVERTISEMENT

Era afișul meciului, poză, cu Bergodi și Săpunaru, dincolo era Olaru și A4 (n.r. Charalambous). Hai să punem acolo pe cine trebuie. Îl pui în sutană, în ce vrei.

Pui pe cine trebuie pentru că asta este o poză falsă. (n.r. Bergodi) El este un antrenor care asta face de 30 de ani și are o experiență imensă”, a spus Alin Buzărin, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi, colac de salvare pentru Rapid cu FCSB? „Antrenorul te scoate în momentele astea”

Rapid are numeroase probleme de lot înaintea derby-ului cu FCSB. Cei mai în formă jucători ai giuleștenilor, Albion Rrahmani și Claudiu Petrila, s-au accidentat și nu fac parte din lotul lui Cristiano Bergodi. Totuși, Alin Buzărin consideră că antrenorul italian ar putea să o scoată pe Rapid din criză.

„De când a început să-i piardă pe Rrahmani, pe Petrila acoperă foarte bine terenul, contraatacă, nu mai are jocul de posesie de acum 5-6 etape. Joci cu Borja Valle ‘9 fals’ și bagi copilul ăla (n.r. Stan). Nu poți să bagi copilul 90 de minute cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Papeau în bandă, Funsho în partea cealaltă și Borja Valle ‘9 fals’. E un moment prost, dar antrenorul te scoate în momentele astea. Ideea este ca ei să ducă meciul cât mai mult fără gol primit.

Eu am văzut cu Poli Iași. Ei au marcat foarte repede, iar în minutul 8 au egalat moldovenii și tot așa. Rapid va trebui să joace economicos. (n.r. dacă vor lua gol repede de la FCSB) E greu”, au fost cuvintele lui Alin Buzărin.

Robert Niță, optimist înainte de FCSB – Rapid: „Nu mai e echipa care a început campionatul în forță”

Robert Niță este optimist înaintea derby-ului de pe Arena Națională. Deși Rapid se confruntă cu numeroase accidentări, specialistul FANATIK SUPERLIGA consideră că giuleștenii au o șansă prin faptul că FCSB nu mai este echipa din startul sezonului.

Formația lui Gigi Becali a bătut-o doar pe FC Botoșani în ultimele 5 partide. „Nu prea ai forță în atac. Dar dacă ne uităm la ultimele meciuri ale FCSB-ului, parcă nu mai e echipa care a început campionatul în forță”, a spus Robert Niță.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe FANATIK.RO. În premieră, emisiunea poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30.

Ironii fine înaintea derby-ului FCSB - Rapid: „Puneți poza cu antrenorul adevărat”

ADVERTISEMENT