Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum face Gigi Becali echipa la FCSB: “Dacă nu zic asta, îi dă afară!”

Gigi Becali conduce FCSB cu o mână de fier. Patronul echipei de pe primul loc dictează tot ce mișcă în cadrul clubului. Primul „11” este, de asemenea, decizia conducătorului roș-albastru.
28.10.2023 | 10:07
Cum face Gigi Becali echipa la FCSB Daca nu zic asta ii da afara
Dragomir a discutat despre modul in care Becali se implica la FCSB foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB este liderul Superligii cu 30 de puncte în 13 partide. Echipa condusă de Gigi Becali are cel mai bun start de sezon din ultimii ani și este pregătită să rămână lider de clasament până la finalul anului. FCSB are un singur meci pierdut în acest sezon, cu UTA, în luna august.

Gigi Becali a dus FCSB pe primul loc

“Nici Gigi nu face echipa. Vă spun eu precis, eu știu tot ce se întâmplă cu mici amănunte în fotbalul românesc. Gigi stă de vorbă cu ei. «Ăla nu prea joacă bine, voi ce ziceți?»”, a declarat Dumitru Dragomir în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Ce să zică… «Ai dreptate nea’ Gigi». Ce să zică… «Ai dreptate patroane!». Dumneavoastră știți cel mai bine ce se întâmplă acolo. Gigi vine și spune că ăla nu e ce trebuie, ăla e bunicel și ei zic da patroane, așa am văzut și noi”, a spus Robert Niță.

Pe banca tehnică a FCSB-ului se află Elias Charalambous. În vârstă de 43 de ani, cipriotul a fost acuzat în mai multe rânduri că este antrenor principal doar pe foaie. La finalul a numeroase partide, Gigi Becali a precizat că a intervenit în alcătuirea echipei.

ADVERTISEMENT

Charalambous nu decide asupra primului ’11’

“Așa e, zic așa, că dacă nu, Gigi îi dă afară. Întreabă ce are ăla de nu aleargă? Gata e de ajuns. E clar. Ăștia îi spun «Domne, a avut o problemă medicală, nu a prea făcut antrenament săptămâna asta», ca să aibă și ăia acoperire”, a spus Dumitru Dragomir.

“Păi a recunoscut după meciul cu Voluntari că el l-a băgat pe Rotariu, dar ceilalți l-au băgat pe Compagno”, a spus Cristi Coste, completat de Robert Niță:“Eu nu cred că e vreunul să îl bage antrenorii în teren fără acordul domnului Becali”.

ADVERTISEMENT

“Nici eu nu cred”, a fost reacția lui Dumitru Dragomir, urmată de replica lui Alin Buzărin: “Acolo în cupele europene, cu Nordsjaelland. Când a spus că de data asta nu m-am băgat și au făcut numai prostii”.

În ciuda unei conduceri atipice, FCSB domină campionatul României. Echipa lui Gigi Becali are 9 victorii, 3 egaluri și o singură înfrângere. CFR Cluj este pe locul secund, la 3 puncte în spatele FCSB-ului. Pe locul 3 se află Rapid, cu 23 de puncte, 7 mai puține față de lider.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Becali face echipa la FCSB

ADVERTISEMENT