Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ironii la adresa lui Elias Charalambous: “Nu ştie ce echipă a primit în plic?”

FCSB este liderul Ligii I, însă CFR vine tare pe turnantă. Problemele de organizare din echipa roș-albaștrilor au fost dezbătute pe larg de către Adrian Porumboiu. Fără antrenor, titlul este dificil de obținut.
06.10.2023 | 12:30
Ironii la adresa lui Elias Charalambous Nu stie ce echipa a primit in plic
Porumboiu, IRONIC cu antrenorul FCSB, Elias Charalambous, fost jucator la Vaslui. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB pierde teren în lupta pentru titlu. Echipa lui Gigi Becali se află la doar un punct în fața celor de la CFR Cluj, iar duelul pentru locul I este mai intens ca niciodată. Charalambous este, pe foaie, antrenorul FCSB-ului, însă Porumboiu îl consideră pe Becali adevăratul conducător al echipei.

Charalambous, principal doar pe foaie

“Păi ce să se schimbe? Face cumva vreo schimbare la pauză, sau nu știe ce echipă a primit în plic?”, a spus Adrian Porumboiu, completat de Alin Buzărin: “Văd că e foarte opărit acum, Gigi i-a spus că dacă îl mai întreabă să plece de acolo. Când apar genul acesta de întrebări, e foarte opărit.

ADVERTISEMENT

Mai bine nu te mai duci, trimiți secundul, doar că tu ești secundul secundului. O să spună Charalambou să nu i se mai pună genul acesta de întrebări. Vin ei din Danemarca după ce pierd calificarea și spune Becali că nu s-a băgat și d-aia s-a pierdut meciul”.

CFR Cluj, în schimb, se poate lăuda cu un antrenor care are o putere mai mare asupra primului 11. Mandorlini a construit o nouă echipă la Cluj, iar rezultatele au început să apară. CFR a învins-o cu 3-0 pe Sepsi și s-a apropiat la un singur punct de liderul FCSB.

ADVERTISEMENT

CFR s-a apropiat la un punct de FCSB

“E pus într-o situație jenantă, cred că ar trebui să fie puțin mai reticinet. Cred că i-a dat o idee bună. Decât să minți, mai bine nu te mai duci. Nu te crede nimeni. Sunt curios, Gigi anunță că Băluță va juca în locul lui Popescu.

Suntem curioși dacă el știe echipa, când apare echipa, să apară tot Tavi Popescu și atunci îl credem pe Charalambous. Și acum a spus că va juca Băluță. Și ce o să spună Charalambous?

ADVERTISEMENT

Dacă acesta e modul lui. Ținta lui Gigi dacă el face treaba asta și se simte bine cu locul 2, asta este visul lui să termine pe locul 2. Ce aveți cu el acuma? Mi se pare incorect. Dacă el asta vrea, ce aveți cu el?

Antrenor, după ce se întânplă acolo, el este antrenorul, cel care face echipa. Acum să vă spun corect, e jenant pentru mine și sunt pus într-o situație în care nu mă simt atât de bine să mă iau de Gigi că se bagă la echipă. Și eu m-am băgat”, a declarat Adrian Porumboiu.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Charalambous pus sub lupa

ADVERTISEMENT