Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ironiile lui Adrian Porumboiu după ce a aflat cum a fost pedepsit Horațiu Feșnic pentru dezastrul de la FCSB – Rapid: „N-a spus Vassaras că a decis corect?”. Video exclusiv

Adrian Porumboiu l-a ironizat pe Kyros Vassaras după ce Fanatik a dezvăluit în exclusivitate că Horațiu Feșnic a fost suspendat pentru erorile din Rapid - FCSB 1-0.
05.05.2023 | 13:28
Ironiile lui Adrian Porumboiu dupa ce a aflat cum a fost pedepsit Horatiu Fesnic pentru dezastrul de la FCSB  Rapid Na spus Vassaras ca a decis corect Video exclusiv
Ironiile lui Adrian Porumboiu după ce a aflat cum a fost pedepsit Horațiu Feșnic pentru dezastrul de la FCSB - Rapid N-a spus Vassaras că a decis corect. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Horațiu Feșnic a fost suspendat până la finalul sezonului după ce a făcut praf derby-ul Rapid – FCSB 1-0. Inițial, Kyros Vassaras l-a apărat pe „centralul” clujean, motiv pentru care șeful CCA a fost ironizat de Adrian Porumboiu.

Adrian Porumboiu, ironii pentru Kyros Vassaras după suspendarea lui Horațiu Feșnic: „Nu e de capul lui”

Horațiu Feșnic nu va mai arbitra în acest sezon de SuperLiga. Arbitrul în vârstă de 33 de ani a defavorizat-o evident pe FCSB în derby-ul pe care roș-albaștrii l-au pierdut în Giulești, scor 0-1, cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Fostul junior la CFR Cluj și U Cluj, Feșnic i-a iertat pe alb-vișnii de două cartonașe roșii clare ca lumina zilei. Răzvan Onea, în minutul 3, după un atac brutal la Florinel Coman, și Dragoș Grigore, în minutul 28, după o talpă pe tendonul lui Compagno, sunt fotbaliștii care meritau să meargă mai devreme la vestiare.

Inițial, Kyros Vassaras i-a luat apărarea lui Horațiu Feșnic și a brigăzii care a condus derby-ul de sub Podul Grant. Șeful CCA a declarat că sancțiunile disciplinare au fost luate corect, dar s-a repoziționat ulterior și l-a suspendat pe fluierașul în vârstă de 33 de ani, spre amuzamentul lui Adrian Porumboiu.

ADVERTISEMENT

„E bine că a fost reținut doar de la delegări. După ce a prezentat trei ore Vassaras că totul a fost perfect, acum la ce îl mai sancționează? Dacă totul a fost perfect, cum spune șeful CCA, acum trebuie să îl suspenzi și pe Vassaras. Decizia de reținere de la delegări este una care se impunea de prima dată.

Asta denotă un singur lucru. Că nici Vassaras nu e singur, nu e de capul lui și înțelege fiecare ce vrea. Cred că i s-a recomandat, indicat să schimbe atitudinea către cea corectă.

ADVERTISEMENT

Vă dați seama, suntem singura Federație cred din lume care are președinte al unei comisii de arbitri un străin. Au fost și Colina și mai mulți, care au fost consilieri pe lângă comisile de arbitri din Europa, dar nu președinți, iar el stă de ani de zile. Dacă asta e decizia Federației Române de Fotbal…”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Așadar, Horațiu Feșnic, unul dintre arbitrii români de pe lista FIFA, nu va mai arbitra în acest sezon de SuperLiga, acum când au mai rămas de disputat patru etape din play-off și trei din play-out. „Centralul” nu va putea fi delegat nici măcar la finala Cupei României. Originar din Cluj-Napoca, Feșnic nu poate „fluiera” meciul dintre Sepsi și Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT