Fotbal intern

Nordicii ştiau scorul în Islanda – România. Ce imagine a surprins Fanatik cu o zi înainte de meci. Foto exclusiv

09.10.2020 | 01:34
Nordicii stiau scorul in Islanda  Romania Ce imagine a surprins Fanatik cu o zi inainte de meci Foto exclusiv
ADVERTISEMENT

Pregătirile sunt în toi pe stadionul Laugardalsvarellir din Reykjavik, iar gazdele verifică în acest moment tabela, instalaţia de nocturnă, dar mai ales instalaţia VAR.

UPDATE, 9 octombrie, ora 01:35 / Miercuri, cu o zi înainte de Islanda – România, FANATIK a fost pe stadionul unde s-a disputat meciul şi a surprins o imagine care parcă a predestinat ce avea să se întâmple joi. Pe tabela arenei stătea scris scorul 2-1, cel care s-a şi înregistrat până la urmă. VEZI IMAGINEA MAI JOS.

ADVERTISEMENT

FANATIK a suprins un detaliu neliniştitor. Tabela de marcaj a arătat 2-1 pentru gazde, ceea ce sperăm noi e că a fost o simplă întâmplare, iar jucătorii lui Mirel Rădoi vor reuşi să ne ducă la Budapesta, pentru barajul final de calificare.

Aceasta este imaginea care ne-a lăsat cu un nod în gât înainte de meciul de mâine seară:

Tabela de marcaj arata 2-1 pentru gazde.
Tabela de marcaj arăta 2-1 pentru gazde.

Jucătorii României au fost pregătiţi pentru VAR

Suntem pregătiți pentru VAR! Semifinala play-off-ului EURO, Islanda – România, va beneficia de sistemul de asistență video. În acest context, tricolorii au primit înainte de plecarea în Islanda, vizita lui Augustus Constantin, membru al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

ADVERTISEMENT

Acesta le-a prezentat jucătorilor diferite faze de joc și le-a explicat modul în care sunt judecate posibilele infracțiuni, în principal în interiorul careului de pedeapsă, conform noilor reglementări, după cum a precizat frf.ro.

Gazonul se prezintă şi el în condiţii excelente, după cum FANATIK a publicat în exclusivitate primele imagini de pe stadionul din Reyljavik.

ADVERTISEMENT

România a câştigat exact acum 24 de ani, pe 9 octombrie 1996, pe acelaşi stadion

România se impunea categoric într-un meci din preliminariile Campionatului Mondial din Franţa, cu 4-0, după golurile înscrise de Dinu Moldovan, Hagi, Gheorghe Popescu și Dan Petrescu.

Presa islandeză şi-a adus aminte cu groază de acel meci: ,,România era puternică în acei ani, ajungând în sferturile Cupei Mondiale din 1994 și în sferturile Euro 2000”, au scris jurnaliştii islandezi înainte de meciul de baraj cu România.

ADVERTISEMENT
Pregatirea tabelei si a instalatiei VAR
Pregatirea tabelei si a instalatiei VAR
Pregatirea tabelei si a instalatiei VAR
Pregatirea tabelei si a instalatiei VAR

Jucătorii naţionalei au primit în sfârșit, după o lungă așteptare rezultatele testelor pentru COVID, efectuate direct pe aeroport, la sosirea de marți seara în Islanda. Fiecare membru al delegației a primit rezultatul separat, urmând să se facă imediat centralizarea lor. În scurt timp, FANATIK va afla dacă totul este în ordine.

________________________________________________________________________________

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,50 este cota pentru ”X2” la meciul Islanda-România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT