Sport

Israel, probleme de lot înainte de meciul cu România. Vedeta lui Maccabi Haifa, out de la antrenament

Naționala Israelului are probleme de lot înainte de meciul cu România din preliminariile Euro 2024. Vedeta lui Maccabi Haifa nu a participat la antrenamentul de miercuri.
06.09.2023 | 20:29
Israel probleme de lot inainte de meciul cu Romania Vedeta lui Maccabi Haifa out de la antrenament
Israel are probleme de lot înainte de meciul cu România. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Naționala Israelului a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru duelurile cu România și Belarus din preliminariile Euro 2024. Dolev Haziza, extrema stângă a lui Maccabi Haifa, nu a participat la antrenamentul de miercuri seară al naționalei lui Alon Hazan, din cauza unor probleme medicale.

Israel, probleme de lot înainte de meciul cu România. Vedeta lui Maccabi Haifa, out de la antrenament

Dolev Haziza, fotbalistul cu 14 apariții în tricoul naționalei Israelului, nu s-a antrenat miercuri seară cu restul lotului pregătit de Alon Hazan. Fotbalistul campioanei Israelului a acuzat probleme la tendonul lui Ahile și este incert pentru partida cu România de sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de 28 de ani va efectua noi teste medicale înainte de zborul naționalei Israelului la București. Ar fi o altă mare pierdere pentru Israel, după ce Eran Zahavi, cel mai bun marcator din istoria naționalei Israelului, a fost lăsat în afara lotului din cauza unor conflicte cu staff-ul tehnic.

Dor Peretz, mijlocașul Israelului, a prefațat meciul cu „tricolorii” de la finalul săptămânii. „România este o națională de nivel înalt, ne amintim de întâlnirea de acum un an (n.r. amical).

ADVERTISEMENT

Au jucători de nivel înalt, dar dacă jucăm după principiile selecționerului Alon, cred că vom face treabă bună. El cere fotbal curajos, presing și cu o linie defensivă care joacă sus. Acestea sunt cerințele în fotbalul modern”, a declarat Don Peretz, citat de Sport5.

Atacantul, postul problemă al naționalei Israelului

În absența lui Eran Zahavi, Alon Hazan se confruntă cu probleme în ceea ce privește titularul pe postul de atacant la naționala Israelului. Totuși, Don Peretz consideră că orice jucător va evolua în atac va avea un randament bun.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt deciziile mele, ci ale lui Alon Hazan și ale staff-ului tehnic. Oricine este aici poate juca, staff-ul tehnic este cel care decide. Aici este o echipă, mulți jucători tineri, există un schelet bun de jucători cu valori bune.

Venim să scoatem tot ce e mai bun din echipa noastră. Atâta timp cât suntem la cel mai bun nivel, credem că putem obține o victorie. Depinde de joc, însă țintim cel mai sus.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că ajung într-o asemenea formă la naţională, sper să-i pot ajuta să obţină rezultatele pe care ni le dorim. Îmi doresc să marchez un gol în meciul următor”, a mai spus Don Peretz.

În acest sezon, fotbalistul lui Maccabi Tel Aviv, care evoluează pe postul de mijlocaș central, a marcat două goluri în 6 partide.


  • 1,72 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru pronosticul „PsF: X” la meciul România – Israel

ADVERTISEMENT