Fotbal international

Istvan Kovacs a provocat un scandal monstru în Arabia Saudită: „Fiu de târfă! Ai de dat explicații”. Video

08.05.2021 | 11:29
Istvan Kovacs a provocat un scandal monstru in Arabia Saudita Fiu de tarfa Ai de dat explicatii Video
ADVERTISEMENT

Acuzat pe plan intern că face jocurile CFR-ului în cursa pentru obținerea unui nou titlu de campioană, Istvan Kovacs nu scapă de probleme nici pe plan extern.

Delegat la o partidă din prima ligă a Arabiei Saudite, centralul s-a trezit implicat într-un scandal monstru, presărat cu injurii greu de reprodus și acuzații demne de celebra „Cooperativă”.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la cartonașul roșu acordat lui Ever Banega chiar în prelungirile primei reprize ale partidei pierdute de echipa sa, Al Shabab, scor 1-5, în fața rivalilor de la Al Hilal. Câteva minute mai târziu, atât soția, cât și fiul mijlocașului argentinian au trecut la atac pe rețelele de socializare.

Istvan Kovacs a provocat un scandal monstru în Arabia Saudită

Fiu de târfă! Ai de dat explicații!”, a reacționat Valeria Juan, partenera de viață a fotbalistului care a evoluat de-a lungul carierei în Serie A și La Liga, pentru echipe precum Sevilla sau Inter Milano.

ADVERTISEMENT

7 mai 2021. Al Shabab – Al Hilal este cel mai mare furt din sezonul 20/21 din liga saudită. Se vedea că se va întâmpla asta.

E vorba de o echipă care crește puțin câte puțin contra unei echipe care câștigă toate campionatele cumpărând arbitri. Ăsta e Al Hilal”, a scris și Sandi, băiatul de 15 ani al mijlocașului argentinian.

ADVERTISEMENT

Un fost arbitru i-a luat apărarea lui Istvan Kovacs: „A fost o decizie corectă”

Greșelile arbitrului ne-au afectat echipa și au schimbat meciul”, a declarat și Mohammed Salem, fundașul lui Al Shabab, imediat după meci. În schimb, Abdul Rahman Al-Zaid, un fost arbitru saudit, devenit între timp analist TV, a sărit în apărarea lui Istvan Kovacs.

A fost o decizie corectă de a-l elimina în minutul 44, după ce l-a avertizat în minutul 17”, a explicat acesta, spre indignarea fanilor lui Al Shabab, care s-au întrecut în insulte și acuzații dure la adresa centralului român.

ADVERTISEMENT

Ever Banega a evoluat pentru Inter, Sevillia, Valencia și Atletico Madrid

Ajuns la 32 de ani, Ever Banega a semnat cu echipa din Arabia Saudită în septembrie 2020, după o carieră impresionantă în fotbalul european, de-a lungul căreia a evoluat pentru echipe precum Valencia, Atletico Madrid, Sevilla (în două rânduri) și Inter.

Crescut la Boca Juniors, în Argentina, acesta se poate lăuda cu 5 trofee la nivel de club (3 Europa League, Cupa Spaniei și Copa Libertadores) și două în tricoul naționalei Argentinei (medalie de aur la JO din 2008 și Campionatul Mondial sub 20 de ani, în 2008).

ADVERTISEMENT