Sport

Puștii Barcelonei, „tiki-taka” pe Bernabeu! Yamal și Fermin, combinație care a năucit defensiva “blanco”. Video

Puștii Barcelonei au făcut senzație în disputa cu Real Madrid! Lamine Yamal și Fermin Lopez au contribuit la al doilea gol al catalanilor pe Santiago Bernabeu.
22.04.2024 | 00:00
Pustii Barcelonei tikitaka pe Bernabeu Yamal si Fermin combinatie care a naucit defensiva blanco Video
Puștii Barcelonei au construit o fază spectaculoasă în derby-ul cu Real Madrid. Apărarea „galacticilor” a fost surprinsă. Foto: X.
ADVERTISEMENT

Real Madrid și Barcelona au intrat la egalitate la cabine, scor 1-1. Xavi a efectuat numeroase schimbări la pauza meciului, iar mutările tehnicianului au dat roade. Catalanii au preluat conducerea după golul lui Fermin Lopez din minutul 69.

Puștii Barcelonei, „tiki-taka” cu Real Madrid! Faza din care „galacticii” nu au înțeles nimic

Fermin Lopez, Ferran Torres și Joao Felix au intrat pe parcursul reprizei secunde în locul lui Christensen, Lewandowski, respectiv Raphinha. Mutările lui Xavi s-au dovedit a fi inspirate, deoarece Barcelona a preluat conducerea pe tabelă în minutul 69.

ADVERTISEMENT

Lamine Yamal și Fermin Lopez, fotbaliștii Barcelonei în vârstă de 16 ani, respectiv 20 de ani au contribuit decisiv la faza celui de-al doilea gol marcat de catalani. Lamine Yamal a centrat în careu din partea dreaptă.

Ferran Torres a încercat să devieze mingea în poartă, însă încercarea atacantului în vârstă de 24 de ani l-a derutat pe Andriy Lunin. Portarul ucrainean al lui Real Madrid a respins defectuos, iar Fermin Lopez a apărut la finalizare.

ADVERTISEMENT

Real Madrid a venit imediat cu replica

Avantajul Barcelonei nu a durat decât 4 minute. Vinicius Junior a trimis o pasă lungă în careu. Lucas a apărut la finalizare și a înscris cu un șut cu pământul. Real Madrid și Barcelona s-au înfruntat pe Santiago Bernabeu, în etapa a 32-a din La Liga.

Este episodul cu numărul 257 din „El Clasico”. Lamine Yamal (Barcelona) și Luka Modric (Real Madrid) au fost titulari și, împreună, au scris istorie duminică seară în capitala Spaniei. Celebrul statistician spaniol Mister Chip a precizat că diferența de vârstă dintre Yamal și Modric este cea mai mare înregistrată între doi titulari în „El Clasico”.

ADVERTISEMENT

Lamine Yamal, puștiul-minune al Barcelonei, are 16 ani și 283 de zile, în timp ce Luka Modric, „veteranul” lui Real Madrid are 38 și 225 de zile. Diferența exactă de vârstă dintre cei doi e de 21 de ani și 307 de zile.

Antonio Rudiger, pus pe glume înainte de Real Madrid – Barcelona

Jucătorii lui Real Madrid au fost extrem de relaxați înaintea derby-ului cu Barcelona. Antonio Rudiger a ieșit în evidență cu doar câteva minute înainte de fluierul de start al lui C.S. Grado. Fundașul „galacticilor” a făcut o glumă cu un polițist.

ADVERTISEMENT

În timp ce era pe tunel, Antonio Rudiger s-a oprit și a mimat că lovește cu pumnul un polițist prezent pe Stadionul Santiago Bernabeu. Momentul i-a amuzat pe cei aflați în jur. Clipul s-a viralizat în timp record.

ADVERTISEMENT
Tags: