Fotbal international

Iubita lui Alphonso Davies, noul star al lui Bayern, joacă la PSG! Pot deveni primul cuplu câştigător UCL

23.08.2020 | 12:04
Iubita lui Alphonso Davies noul star al lui Bayern joaca la PSG Pot deveni primul cuplu castigator UCL
Un star de la Bayern şi iubita lui de la PSG ar putea deveni primul cuplu câştigător de Champions League. Foto: Instagram Jordyn Huitema
ADVERTISEMENT

Bayern Munchen şi PSG sunt inamici declaraţi înaintea finalei Champions League de duminică, 23 august, care va avea loc la Lisabona. În fiecare dintre cele două tabere vedetele echipei adverse reprezintă duşmanii care pot atenta la fericirea de a câştiga mult râvnitul trofeu. Însă există şi o excepţie, care poate oferi cel mai frumos paradox.

Este vorba de noua senzaţie a bavarezilor, cel care a devenit în sezonul recent încheiat titular în echipa lui Hans Flick, deşi venea de la un club care nu spunea absolut nimic în fotbalul mare şi dintr-o ţară care aproape că nu contează în sportul rege.

ADVERTISEMENT

Canadianul Alphonso Davies, 19 ani, este marea revelaţie din tabăra bavarezilor, un jucător care a impresionat alături de noevegianul Erling Halland de la Borusssia Dortmund şi care provine de la echipa din MLS Vancouver.

Alphonso Davies de la Bayern se iubeşte cu Jordyn Huitema de la PSG!

Alphonso Davies are numai 19 ani dar la capitolul relaţii sentimentale este mult mai dezgheţat decât a făcut-o pe teren, până şi-a putut demonstra calităţile incontestabile şi aşa a ajuns în atenţia campioanei Germaniei.

ADVERTISEMENT

El se află într-o legătură sentimentală de la vârsta de 16 ani cu o jucătoare de fotbal din Vancouver, Jordyn Huitema, care la rândul ei a făcut pasul spre consacrare, ajungând să joace pentru una dintre cele mai bune echipe din fotbalul feminin european.

alphonso davies
Iubita lui Alphonso Davies, noul star al lui Bayern, joacă la PSG! Pot deveni primul cuplu câştigătoar al Ligii Campionilor

Ambii pot câştiga în acest an Champions League

Care echipă nu e alta decât PSG, adică marele rival al lui Bayern în finala Champions League. Pe de altă parte şi Jordyn are şanse bune de a ajunge să joace finala Champions League la femei, echipa sa calificându-se în semifinale, după ce a bătut la Londra, pe Arsenal, competiţie în care Lyon s-a revanşat faţă de Bayern, câştigând cu 2-1.

ADVERTISEMENT

Atât Alphonso cât şi Jordyn pot deveni câştigători de Champions League, ceea ce ar însemna o premieră în istoria competiţiei, pentru că ar fi vorba de primul cuplu campion, chiar dacă de la echipe diferite.

Finala feminină a Champions League e pe 30 august, la Bilbao

Pe altă parte pentru iubita lui Davies va fi o situaţie complicată duminică seară. Ea îmbracă tricoul lui PSG, dar parizienii sunt rivalii lui Alphonso la câştigarea trofeului, aşa că va fi destul de greu să ţină cu cineva.

ADVERTISEMENT

Pe Jordyn o aşteaptă acum derbyul francez din semifinala Champions League, cu Lyon, un meci extrem de greu, pentru că PSG a mai jucat de două ori finala, în 2015 şi 2017 şi a pierdut, în timp ce Lyon are în palmares Champions League. Finala feminină e programată pe 30 august, la Bilbao.

ADVERTISEMENT